Mr. Grön -ravintola Pietarissa

Halusimme luoda menun jossa kaikki voivat valita jotain erikoista: pidätpä lihasta tai olet kasvissyöjä, tulitpa toisesta maasta ja etsit kansallisruokia tai asutpa Pietarissa ja etsit uusia gastronomisia kokemuksia – uusi ravintolamme tarjoaa annoksia joka makuun. Kokkimme Rustam Gnedin kertoi, että jotkut ideat tulivat hänelle unista, sillä hän käytti kaikkia tietojaan, taitojaan ja intohimoaan luodessaan tämän menun.

Menu koostuu klassikoista modernilla twistillä. Pääkokki Rustam Gnedin lisää henkilökohtaisen kosketuksen klassikkoruokiin eurooppalaisesta ja venäläisestä keittiöstä. Ravintola tarjoaa esimerkiksi yhtä suosituimmista annoksista skandinaavisesta gastronomiasta, graavilohta. Suosittelemme tillissä marinoitua lohta "vale" perunoilla ja kevyesti suolatuilla kurkuilla jotka on valmistettu matalalla lämpötilalla. Toinen mielenkiintoinen annos on kuhaa norjalaiseen tyyliin. Kuha on hyvin tunnettu koko Euroopassa ja tarjoilemme sen alkuperäisellä kastikkeella, jossa yhdistyy katkarapu ja pekoni. Öljypohjainen kastike antaa annokselle oikean Norjalaisen maun. Mikäli makeahammasta kolottaa, kannattaa kokeilla laventelipannacottaa: yhdistelmä laventelia ja kermavaahtoa luo uniikin jälkiruokakokemuksen.

Ravintolan sisustus on tyylikäs ja kodikas, pehmeitä sohvia, nojatuoleja, talviterassi ja suuri takka luovat tunnelman jossa kaikki viihtyvät. Ulkoterassi josta avautuu näkymä Olympia –puistoon on avoin kesäkuukausina. Buffetaamiainen on auki Mr Grönin ravintolassa joka päivä klo 07-10:30 (lauantaisin ja sunnuntaisin 11:00 asti)

Varaukset: +7 812 335 2273 доб. 1432 restaurant.og@sok.fi

Original Sokos Hotel Olympia Garden