19.11.2018

Meidän tarinan kertojat

Tunnelmaa taivasalla ympäri vuoden

 

Kiireinen työviikko on takana ja viikonloppu alkamassa. Olet menossa kauan odottamaasi konserttiin ystäviesi kanssa ja teette treffit paikkaan, jossa voitte aloittaa illan rennon tyylikkäästi, pikkuherkkuja napostellen ja laadukasta juomaa siemaillen. Pöydässä kynttilät luovat tunnelmaa. Sisällä on ihanan lämmintä ja ulkona lasien takana ilmassa leijailee lumihiutale hiljalleen alas. Tämä on juuri sitä, mitä odotit, kaipasit ja tarvitsit. Täydellisen onnellinen hetki, joka kantaa eteenpäin.

 

Trattoria Aukiossa intohimomme on italialainen juoma, ruoka ja yhdessäolo. Tätä samaa elämäntapaa vaalimme vasta avatulla Verannallamme.

Lasiseinäinen Veranta on ympäri vuoden käytössä ja aina yhtä viihtyisä – valoisa kesällä, lämmin ja hämyisän tunnelmallinen pimeän aikaan. Veranta kuvaa sanana täydellisesti paikan oleiluun kutsuvaa tunnelmaa, johon voi ilolla solahtaa ja hauskasti uppoutua.

Veranta kutsuu sinua päivittäin, aamusta iltaan. Viikko huipentuu perjantain aperitivoon, jolloin katamme  buffetpöytään ihania pikkuherkkuja kello 15-18. Italialaiseen kulttuuriinhan kuuluu juhlistaa viikonlopun alkamista ystävien kanssa yhdessä niin, että juoman lisäksi pöydässä on aina syötävää. Verannalla voit löysätä kravatin ja potkaista korkkarit pöydän alle, kun on aika ottaa lasi Aperol Spritzia, pari palaa prosciuttoa buffalomozzarellan kera ja nauraa maailma paremmaksi.

 

Verannan 50 asiakaspaikkaa ovat tuoneet tervetullutta lisätilaa ja sujuvuutta Trattoria Aukiomme suositulle lounaalle. Salaattibuffetkin on entistäkin monipuolisempi ja runsaampi.

Verannan sisustuksen katseenvangitsija on mustavalkoinen graafinen lattia. Vaaleat värisävyt, luonnonläheiset puumateriaalit, mukavat loosit sekä lasiseinien vierustojen istutusaltaat aitoine kasveineen tarjoavat paikan irtiotolle arjesta.

 

Otathan kutsun vastaan ja tulet kokemaan onnellisia hetkiä Verannalla!

 

Terveisin

 

Trattoria Aukion ja Verannan ravintolapäällikkö Päivi