17.04.2019

Manun ruokalistalla viihtyvät bistroklassikot

Bistro Manun ruokalista houkuttelee maistanaan! Iso uudistus listallamme tehtiin keväällä parhaaseen parsa-aikaan: Mukaan tempautui hieno satsi viimeisen päälle mietittyjä, asiakkaidemme toivomia ja rakkaudella valmistettuja annoksia. Raaka-aineissa keskitymme tuoreuteen, raikkauteen sekä suomalaisiin makuihin, joiden ansiosta lautasiltamme löytyy niin klassisia bistro-annoksia kuin rouheaa paikallista kaupunkilaistunnelmaa. Käsityö on Manun keittiössä isossa osassa, eikä oikopolkuja juuri tunneta. Meillä keittiön mestarit seisovat ylpeinä annostensa takana!

Ja mikäs niitä on pöytään kantaessa: listaltamme löytyy nyt reilusti niin uusia tuttavuuksia kuin vieraillemme jo tutuksi tulleita suosikki-annoksia. Täysin uusia juttuja Manun listalla ovat esimerkiksi Västerbottenilla tuunattu Ceasarsalaatti, Keittiömestarin oma Burger - pitkään haudutetulla karitsalla täytettynä - sekä unelmanpehmeä myskikurpitsarisotto. Kasvis- ja vegaanivaihtoehtoja olemme lisänneet tietoisesti kysynnän kasvaessa.

Aina ei kuitenkaan kannata pyörää keksiä uudelleen. Bistro MANUn klassikko-annokset eivät ole klassikoita suotta: Bistronkävijöiden takuusuosikiksi nousseet Kalalauta – Jäämeren katkarapuja ja lohta kahdella tavalla -, Mestarin Pippuripihvi sekä keittiömestari Janne Tihtosen luoma Mustikkatiramisu pitävät pintansa vuodesta toiseen, ja ovat edelleen hienosti edustettuna listallamme!

Henkilökunnan omaksi suosikiksi ovat nousseet Grillattu kananpoika vuohenjuustolla sekä talon oma Raakasuklaakakku. Tule kokeilemaan, mihin sinä ihastut eniten!