Crème de la crème Starlight Cabaret kabaree tallinna sokos hotels
"Crème de la crème eli Starlight Cabaret'n 10 vuoden parhaat palat"
20.12.2018

Luvassa on virolaisen kabareen säihkyvin vuosi

Näyttämöllä nähdään Viron säihkyvin revyyshow, jossa esitetään ainoastaan hittejä!
 
"Crème de la Crème eli Starlight Cabaret'n 10 vuoden parhaat palat" luo katsauksen onnistumisiin kymmenen vuoden ajalta. Se on värikylläinen valikoima revyynumeroita, jotka ovat voittaneet yleisön sydämet puolelleen ja tehneet revyyteatteristamme sen, mitä se on nykyään.
 
Ensimmäinen osa on kunnianosoitus kabareenäyttämöiden klassikoille, ja siinä esitetään elokuvasta Cabaret tutuksi tullut Willkommen, ikivihreä New York, New York ja tietysti myös kaikki katsojat hurmaava cancan! Toisessa osassa seilataan retrolaineilla neuvostoajan parhaiden estradihittien hengessä ja vuorossa ovat muun muassa seuraavat hitit: Hoogsas rütmis, Olümpiada, Kruzhatsa diski, Oi aegu ammuseid ja Aeg ei peatu. Jo perinteeksi käyneen tavan mukaan emme unohda myöskään euroviisuja, ja kolmannessa osassa kuullaankin peräti neljä voittoisaa laulua – tietysti omina tulkintoinamme. Eikä siinä vielä kaikki…
 
Koska syntymäpäivään kuuluu aina onnitteluja ja yllätyksiä, myös Starlight Cabaret täyttyy onnitteluista ja niitä tuo viisi virolaista huippukoreografia, jotka tuovat mukanaan upouusia säihkyviä revyynumeroita – varta vasten meidän teatteriseurueellemme ja nimenomaan meidän esiintymislavallemme ja tyyliimme sovitettuina. Kymmenen kautta kabaree-esityksiä, viisi alkuperäisohjausta, 120 revyynumeroa ja 500 esitystä – tätä kaikkea on Eesti Tantsuagentuur -tanssikoulun revyyteatteri Starlight Cabaret'n säihkyvä vuosikymmen Viron varieteehistoriassa. Muhkean syntymäpäiväkakkumme koristuksina sädehtivät itseoikeutetusti revyyteatterimme tähdet Irina Haak, Bert Pringi ja Kalle Sepp. Tämä kaikki luvassa jo vuonna 2019.
 
Hanki liput jo tänään: www.viru.ee