Menu

Luonto- ja kuvausretket saimaannorpan kotivesillä Savonlinnassa

Nyt on mahdollista lähteä ammattikuvaajan matkassa turvallisesti luonto- ja valokuvausretkelle saimaannorpan kotivesille!

Vision Saimaa vie sinut uskomattoman hienoille paikoille, joissa saatat nähdä jopa saimaannorpan kääntävän kylkeään auringossa unohtamatta upeita vesilintuja ja sanoinkuvaamattoman hienoja maisemia.

Ammattikuvaaja opastaa sinut kuvauksen saloihin - pelkkä veneretkikin on elämys.

Ehkä otat tällä retkellä juuri sen elämäsi kuvan!

 

Vision Saimaa tekee myös yhteistyössä Yoga Saimaan kanssa saarijoogaretkiä. Lähde mukaan veneretkelle Saimaan saaristoon ja joogaamaan kauniille luonnonkallioille. Syksyllä pääsemme ihastelemaan upeaa ruskaa, kevällä bongailemaan norppia ja kesällä nautiskelemme lämpimistä auringonsäteistä. Saaressa rauhoitumme ja keräämme energiaa lempeän Vinyasa joogan parissa tai kehon ja mielen kaivatessa lepoa, valitsemme Yin joogan.

 

Varaukset ja tiedustelut Luonto- ja valokuvausretkelle Vision Saimaa Timo Seppäläinen, puh: +358 44 979 3617 tai email: seppalainentimo@gmail.com

Saarijoogaan varaukset ja tiedustelut Yoga Saimaa Tanja email: tanja@yogasaimaa.fi

 

Retken kesto n. 3h, vaativuustaso helppo, mukaan tarvitaan säänmukainen vaatetus.

 
Huonevaraukset Seurahuoneelle Savonlinnaan ja Hotel Tottiin teet kätevästi www.sokoshotels.fi
 
Tervetuloa nauttimaan Saimaan ainutlaatuisesta järviluonnosta Savonlinnaan Saimaannorpan kotivesille!
 
 
Seurahuone Savonlinnan vastaanotosta Maarit suosittelee tätä retkeä ihan kaikille!
Oli huikea elämys päästä veneellä paikallisoppaan kyydissä tutustumaan Saimaan saariin ja luotoihin, nähdä Kalasääksi  ja Saimaannorppa kotivesillään. Auringonlaskun aikaan luodolta ammattikuvaajan opastuksella ottamani kuvat saavat pulssin rauhoittumaan ja hymyn huulille vielä pitkän ajan päästäkin. Tämä retki oli upea elämys, vaikka ikäni Saimaan rannalla asuneena olen vesillä paljon ollutkin! Lämmin suositus!