Menu
Talviloma, loma, hiihtoloma, Pohjois-Karjala, Koli, Bomba, Nurmes, Joensuu, Kimmel, Vaakuna

Lomalle Pohjois-Karjalaan

Anna luonnon liikuttaa ja rentouttaa! Sokos Hotellissa vietät vauhdikkaat vapaat ja leppoisan talviloman.
 
Mistä löytyisi lunta suksien alle, jotain kivaa tekemistä lasten kanssa, yhteistä aikaa ystävyksille tai rentoa viihtymistä teille kahdelle? Katso vinkit alta ja varaa talviloma asiakasomistajana jopa –25 % päivän hinnasta.  
 
Lähde luontoon ja unohda arki
 
Kun pakkanen nipistelee poskipäitä ja silmä lepää lumisten vaarojen kauneudessa, tietää tosiaan olevansa lomalla. Lähde Break Sokos Hotel Kolille nauttimaan Ukko-Kolin mahtavista rinteistä.
 
Hotellin edustalta lähtevät hiihtoladut on valaistu ja niitä ylläpidetään jatkuvasti. Upea Kolin kansallispuisto tarjoaa mahdollisuudet retkeilyyn talvellakin. Kansallispuistossa on useampia pysähdyspaikkoja, joilta voit nähdä pakkasen valkoiseksi huurtamat vaaramaisemat jäätyneelle järvenselälle asti. Vuokraa lumikengät ja lähde seikkailemaan! 
 
Löydä itsesi Bombalta
 
Break Sokos Hotel Bomballa ei käy aika pitkäksi. Täällä riittää tekemistä tulitpa yksin, kaksin tai koko perheen voimin. Talvella meillä hiihdetään, retkeillään, pyöräillään ja tietenkin nautitaan kylpylän lämmöstä sekä syödään hyvin. Meiltä käsin pääsee helposti myös laskettelemaan kolmeen eri keskukseen. Eikä kannata unohtaa myöskään kulttuuria ja tapahtumia! 
 
Kaupunkilomalle Joensuuhun
 
Original Sokos Hotel Kimmel tarjoaa sinulle upeasti uusitut tilat, vieraanvaraista palvelua, herkullista ruokaa, vireää karjalaista kaupunkielämää ja luontoelämykset ihan vierellä. Aamiaispöydästäsi voit nähdä saukkoparin sukelluksen, pyrähtää lenkille joen rantoja pitkin, nauttia illalliseksi mestariemme huolella valmistamia annoksia - ja päivän päätteeksi nukahtaa muhkeiden vuoteiden syliin!
 
Original Sokos Hotel Vaakuna sijaitsee aivan kaupungin sydämessä ja elää mukana tapahtumien sykkeessä. Kun haluat täyden palvelun talon kaiken keskeltä, on Vaakuna sinulle täydellinen valinta. Samassa korttelissa riittää valinnan varaa ruoka- ja iltaravintoloista viihtyisään kahvilaan ja yökerhoon. Shoppailun nälkäisille tarjoutuvat lukuisat ostosmahdollisuudet joko samassa korttelissa tai suoraan vastapäätämme sijaitsevassa kauppakeskuksessa.
 
Tutustu hotelleihimme ja niiden palveluihin lisää heidän verkkosivuiltaan ja varaa lomasi nyt!
 
Meiltä ei ruoka ja juoma lopu
 
Jokaisen hotellin yhteydestä löytyy aina vähintään yksi ja usein myös useampi ruoka- sekä juomaravintola, jotka palvelevat teitä aamiaisesta aamuyölle saakka, oli kyse sitten pikkupurtavasta, lounaasta tai cocktaileista. Tutustu lisää hotellien ravintoloihin heidän verkkosivuiltaan sekä kattavaan Joensuun tarjontaan täältä!