Menu

Loisteliaat Show & Dinner illat

Starlight Cabaret esittää: THE GREATEST SHOW

Viron Tanssiagentuurin revyyteatteri Starlight Cabaret'n revyy The GreatEST Show vie katsojat yhden illan ajaksi upeimpien hittien maailmaan!
 

Osa kappaleista on oman aikansa maailmankuuluja megahittejä, jotka ovat loistaneet kaikkien hittilistojen kärjessä, ja osa taas on niitä luvattoman lyhyitä musiikkitaivaan tähdenlentoja, joista on kuitenkin tullut Virossa tuttuja ja rakkaita lauluja ja jotka ovat löytäneet tiensä kuulijoiden sydämiin.

Ne ovat melodioita, jotka tunnistaa heti ensimmäisistä tahdeista. Ne ovat lauluja, joiden sanat osaat unissasikin ja joiden tahdissa tanssit antaumuksella koulun diskossa ja joiden säestyksellä rakastuit ja kyynelehdit pakahduttavien sydänsurujen vuoksi.
Ne ovat lauluja, jotka ylittävät sukupolvien rajat ja joita soitetaan vuodesta toiseen radiossa ja kuunnellaan aina vain uudelleen ja uudelleen kodeissa ja juhlissa.
 
The GreatEST Show tuo megahitit yleisön eteen uudessa muodossa Starlight Cabaret'lle ominaiseen tapaan!
 
Ensimmäisessä osassa kuullaan kaikille tuttuja virolaisia hittejä, jotka rakastetut artistit ovat tehneet tunnetuiksi ja joilla on oma sijansa Viron musiikkimaailman parhaimmiston joukossa.
Toisessa osassa on luvassa ulkomaisia helmiä, jotka edustavat hyvin erilaisia musiikkityylejä. Mitkä siis ovatkaan kaikkien aikojen suosituimmat hitit ja kuka onkaan maailman soitetuin nais- ja miesartisti?
 
Ikivihreät koti- ja ulkomaiset hitit kuullaan estradilla revyyteatteri Starlight Cabaret'n huippuartistien tulkitsemina! Unohtumattomina solisteina Irina Haak, Kalle Sepp tai Bert Pringi sekä Ketter Orav tai Kärt Anton.
Makuelämyksistä vastaa Original Sokos Hotel Virun ravintola Merineitsin Chef de Cuisine Margus Tammpere, jonka loihtimien à la carte -ruokien pariksi Viron parhaat sommelierit ovat valinneet yhteensopivat viinit!
 
 
Hinta alkaen 99 €
Hintaan sisältyvät lasillinen kuohuviiniä tervetuliaisjuomaksi, revyyesitys, kolmen ruokalajin à la carte -illallinen ja sisäänpääsy yökerho Café Amigoon (yökerhon aukiolopäivinä).
 
ILLAN OHJELMA
Juhlasali avataan kello 19.00, vieraiden saapuminen 19.15 saakka.
Ravintola Merineitsin arvostetut gourmetkokit tarjoilevat vieraille illan mittaan herkullisen kolmen ruokalajin à la carte -illallisen.
Revyyesitys etenee illallisen eri ruokalajien välillä.
Illan päättyessä juhlia voi halutessaan jatkaa yökerho Café Amigossa (yökerhon aukioloaikojen mukaan).
 
DRESSCODE: JUHLAVA
 
 
Kabareeiltoja järjestetään ohjelman mukaan 7.10.2023 ja 20.4.2024 välisenä aikana. Liput www.viru.ee
Lisätietoa ja varaukset Original Sokos Hotel Virun myyntipalvelu puh. +372 680 9300 tai viru.reservation@sok.fi.