Menu

Lisää tilaa ja mukavuutta Vaakunan Friends&Family - sviiteissä

Suunnitteletko vierailua Helsingissä ? Mikäli kaipaat tilavaa huonetta, upeita maisemia ja ripauksen luksusta, Vaakunan elegantti Friends & Family - sviitti on täydellinen vaihtoehto juuri sinulle.

Funkkistyyliset Friends & Family - sviitit tarjoavat upeat Helsinki-näköalat. Osassa sviiteistä löytyy olohuone, joka ruokailuryhmineen muuntuu helposti perheen kanssa oleilusta, ystävien yhteiseen illanviettoon. Sviittien väritys ja tyyli edustavat 1950-lukua, ripauksella modernia luksusta. Sviittien makuuhuoneessa on leveä King Size – vuode. Sviitistä riippuen, huoneeseen mahtuu majoittumaan yhteensä 4-7 henkilöä. 
 
Friends & Family - huoneeseen on helppo jäädä nautiskelemaan. Tilaa samppanjaa tai syötävää huonepalvelusta, rentoudu lämpimässä kylvyssä tai nauti olostasi Helsingin sydämessä.  Käytössäsi on laajalla kanavavalikoimalla varustettu iso taulu-tv. Voit myös nauttia viihteestä Chromecastilla tai liittämällä TV:seen oman medialaitteesi. 
 
Kaikissa huoneissamme on parkettilattia ja perusvarustukseen sisältyy ilmastointi, minibaari, tallelokero, vedenkeitin, langaton netti, tablettitietokone ja silitysvälineet. Sviitissä varustukseen kuuluu myös kylpytakit ja -tossut sekä Capsulo – kahvinkeitin. 
 
Tervetuloa Original Sokos Hotel Vaakunaan! 
 

Varaa huone verkkosivuiltamme! »

Huoneet ja henkilöt


Poista Huone

Huone

Aikuisia

Lapsia (3-15 v)

Lapset 3-15v nukkuvat lisävuoteessa

Lapsia (0-2 v)


1
2
3
4
+ Lisää lapsia (0-2 v)

+ Lisää huone
Kirjautuneelle asiakasomistajalle vieläkin paremmat hinnat!
Saat edut käyttöösi kirjautumalla S-tunnuksella verkkosivuillemme. Kampanjahinta ei vaadi kirjautumista.