Menu

Levin tunturihotelli uudistui

Lapin tunturimaisemissa sijaitseva Break Sokos Hotel Levi on uudistunut. Talon ravintolat sekä vastaanotto- ja saunatilat ovat saaneet raikkaan, Lapin tunnelmia tarjoilevan ilmeen. Hotellin herkullinen ravintolauutuus on hämyisän viihtyisä Grill it! Levi takkatulineen ja terasseineen. Uudistuneen hotellin ohella Levi tarjoilee runsaasti aktiviteetteja Lapin upeassa luonnossa, ja onkin näin loistava kohde yritysten kokous- ja virkistysmatkoille.

Break Sokos Hotel Levin sijainti alppikylän keskellä, tunturin juurella on suomalaisittain uniikki. Hotellilta siirrytäänkin suoraan luontoelämysten äärelle. Syksyllä ruska värittää tunturit, talvella lumi peittää tunturien huiput.

Ruskaretkiä ja revontulia

Levillä ruska alkaa syyskuun puolivälissä. "Näky on kuin satukirjan sivuilta, niin kaunista täällä on ruska-aikaan", toteaa Break Sokos Hotel Levin hotellinjohtaja Hilkka Lehtinen. Ruskasta pääsee nauttimaan parhaiten tuntureilla vaeltaen, patikointireittejä löytyy monen pituisina ja tasoisina.

"Reitit on hyvin merkitty ja alueen kartat tarkkoja. Helpoin reitti on matka gondolilla Levin huipulle. Ylhäällä odottaa täysin esteetön, 500 metrin pituinen Levin huippupolku sekä 360-asteinen upea panoraamanäkymä. Myös opastettuja vaelluksia on tarjolla", Lehtinen kertoo.

Patikoinnin lisäksi Levillä voi ruska-aikaan harrastaa muun muassa alamäki- ja maastopyöräilyä, ratsastusta, melontaa sekä frisbeegolfia. Tutustuminen rekikoirien elämään kennelissä on hieno elämys sekin. Hyvällä tuurilla vierailija onnistuu kokemaan taivaalla loimuavat upeat revontulet.

Talvi tuntureilla

Levi on Suomen suosituimpia talvikohteita. Rinteitä löytyy kaiken tasoisille laskijoille, myös Suomen vaativimpia mustia rinteitä. Sivakoijille Levi tarjoaa laajan latuverkoston, josta peräti 28 km on valaistua latua. Tai miten olisi vierailu porotilalle, sivuluisua jääkartingradalla, reipas lumikenkäretki, tutustuminen Samilandiin tai ajelu huskykoirien vetämässä reessä? Talvinen Levi on tekemistä täynnä!

Lapin tunnelmat jatkuvat uudistuneessa hotellissa

Pohjoisen elämykset jatkuvat Break Sokos Hotel Levin viihtyisissä, uudistuneissa tiloissa. Täysin uutena à la carte -ravintolana avautui elokuussa tunnelmallinen Grill It! Levi, joka tarjoaa puuhiiligrillissä valmistettuja liha-, kala- ja kasvisannoksia.

"Kyllä puuhilligrilli ja sen annoksiin tuoma savun maku ovat ehdottomasti Grill it!:in paras juttu. Ravintolan aromikkaat ruoat toimivatkin loistavasti ulkoilupäivän evääksi. Suosittelen esimerkiksi pippuripihviä kermaisella kastikkeella tai talon burgeria, josta löytyy myös vegaaninen vaihtoehto", Grill it! Levin keittiöpäällikkö Laura Lammi suosittelee.

Hiiligrillin sävyt ja materiaalit näkyvät myös hämyisän ravintolan sisustuksessa. Pehmeää tunnelmaa tilaan luovat niin takkatuli kuin öljylamput. Grill it!:in yhteydestä löytyy myös iso, aurinkoinen terassi, jolta on mukava seurailla alppikylän elämää.

Jatkossa aamiais- ja tilausravintolana toimiva Ravintola Kiisa sai uudistuksessa harmonisen, lappilaisin koristeaihein somistetun sisustuksen. Coffee Housesta taas rakentui rento kahvilakeidas, joka houkuttelee vieraat laadukkaan kahvin ja herkullisten makupalojen maailmaan.

Myös saunaosasto koki muodonmuutoksen

Ja mitäpä olisi ulkoilupäivä ellei se päättyisi saunan lauteille! "Uusitulla, Lapin tunnelmia henkivällä saunaosastollamme nautitaan ylellisestä spa-tunnelmasta. Sisustuksessa on käytetty Lapin kiveä ja kultaa, ja raikas vesi nautitaan löylyttelyn jälkeen puukuksista", hotellinjohtaja Hilkka Lehtinen kertoo.

Hotellihuoneissa majoitutaan Lapin eri vuodenaikojen hengessä. Valittavana on niin talven sinisiä hetkiä kuin kesää ja syksyn ruskaa. Myös laadukkaita kokoustiloja on tarjolla.

Valmiit kokouspakettimme sisältävät kaiken onnistuneeseen reissuun.

Lämpimästi tervetuloa Leville!