Menu
pyöräily alamäkipyöräily enduro lappi levi kesä
Ympärivuotista pyöräilyä Levillä kiehtovissa Lapin maisemissa

Levi - Pyöräilijän paratiisi

Levillä ja lähiympäristössä on runsaasti kiehtovia reittejä ja pyöräilymahdollisuuksia olet sitten alan konkari tai vasta-alkaja!

Olemme Welcome Cyclist - tunnusta edustava yritys eli olemme valmiina palvelemaan ja auttamaan niin pienissä kuin isommissakin pyöräasioissa!

Hotellin pohjakerroksesta löytyy huoltotila, missä onnistuu pienet huollot, säädöt ja korjaukset pyörääsi. Tila on lukollinen ja vain Break Sokos Hotel Levin vieraiden käytössä.

Tilassa on vakiovarusteena kaksi huoltotelinettä. Mikäli sinulla ei ole omia työkaluja mukana, voit kysyä vastaanotosta työkalupakkia lainaan. Pakista löytyy työkalut, (mm. rengasraudat, monitoimityökalu, jalkapumppu, paikkausvälineet, monitoimiavain ja poljinavain) millä pystyt tekemään pieniä perushuoltotöitä pyörään.

Pyöräilypäivän päätteeksi on mukava päästä pesemään niin omat vaatteet kuin pyöräkin. Asukaspesula löytyy meiltä Kide-talosta ja pesulaa voit käyttää 24/7. Pyörän pesumahdollisuudesta saat lisätietoja hotellimme vastaanotosta.

 

Levillä ja lähiympäristössä on runsaasti kiehtovia reittejä ja pyöräilymahdollisuuksia olet sitten alan konkari tai vasta-alkaja! 

 

Gondoli 2000-hissi kuljettaa ylös Levin huipulle, mistä näet huikeat 360-maisemat ympäri Tunturi-Lappia. Levi Bike Park ja gondoli on avoinna päivittäin 22.6. - 1.10.2023 klo 10 - 18 säävarauksella.
Tarvittavat hissipyöräilyvälineet saat vuokrattua suoraan Bike Parkista ja halutessasi saatavilla on myös ohjattuja bike park-kursseja ja tunteja virallisten Bike Park-ohjaajien (FMBIA) opastuksella.

Maastopyöräilyyn on Levin ympäristössä tarjolla kaikenlaista hauskaa: niin leveää baanaa, nopeita polkuja kuin teknisempää kivikkoa ja juurakkoa. Tiheänä alueella risteilevä polku- ja reittiverkosto kutsuu löytöretkelle – yksi suosituimpia reittejä on 24 km pitkä Kätkän ja Pyhän kierros tarjoten kauniita maisemia ja vaihtelevia tunturi- ja järvimaisemia. Lisää infoa pyöräilystä löydät täältä https://www.levi.fi/pyoraily ja reittivaihtoehtoja täältä.

 

Yhteistyökumppanimme Hill Ski Rent  ja Elan Ski Shop & Rental sijaitsevat aivan hotellin lähellä Keskuskujalla ja lähellä kaikkia harrastusmahdollisuuksia. Molemmista liikkeistä saat asiantuntevaa palvelua ja löydät laadukkaat välineet olit sitten hankkimassa välineitä omaksi tai vuokralle. Hotellivieraanamme saat seuraavat edut liikkeissä:

HILL SKI RENT

Vuokravälineistä - 20 % (ei koske sähköavusteisia fatbikejä)
Tiedustelut ja varaukset: + 358 46 921 2977
Lue lisää Hill Ski Rentin verkkosivuilta

ELAN SKI SHOP & RENTAL

Vuokravälineistä - 20 % (ei koske sähköavusteisia fatbikejä)
Ostokset -15 % suositushinnoista
Tiedustelut ja varaukset: + 358 40 486 5544
Lue lisää Elan Ski Shop & Rentalin verkkosivuilta