Menu
Lasten liikennepuisto Iisalmessa Original Sokos Hotel Koljonvirta Iisalmi Finland

Lasten Liikennepuisto Iisalmessa!

Lasten liikennepuisto sijaitsee Luuniemellä, osoitteessa Luuniemenkatu 11. Toiminta on maksutonta ja se on tarkoitettu alle 10 vuotiaille lapsille. Liikennepuistossa lapset voivat harjoitella ohjaajan opastuksella liikennesääntöjä polkuautolla ajaen tai jalankulkijoina. Alueella toimii myös polkujuna tasoristeyksineen ja valo-opasteineen. Alueella on myös hyvin varustettu leikkikenttä. Aukioloaikojen ulkopuolella puistossa voi liikkua vaikkapa omalla pyörällä ja puuhastella leikkikentällä.

Aukioloajat:

Kesällä 2023 lasten liikennepuisto on auki 16.5. - 12.8.

Liikennepuisto on auki ti-pe klo 9-18 (suljettu su-ma).

Sateella liikennepuisto on suljettu.

Tiistaisin ja keskiviikkoisin Perheentalo Onni ja Ilona järjestää ohjattua toimintaa lapsiperheille klo 9-14 kesä-heinäkuussa.

Keskiviikkoisin kesä-heinäkuun ajan tarjoillaan lapsiperheille maksuton keittoannos klo 11-12. Ota mukaan omat ruokailuvälineet, juomat ja ruuan lisukkeet.

Torstaisin Perhetupa Väkkärän ohjatut toiminnot 8.6. alkaen klo 9-12 kesäkuun ajan.

Perjantaisin 9.6. ja 16.6. sekä torstaina 22.6. Iisalmen seurakunnan varhaiskasvatuksen ohjatut toiminnot klo 9-12.

Perjantaisin kesä-heinäkuun ajan kirjastoauto on liikennepuistossa klo 11-12.

Ryhmät

Yli viiden lapsen ryhmille on varattava aika liikennepuiston ohjaajalta, puh 040 830 4378. Ryhmän vetäjä vastaa ryhmästään ja osallistuu toimintaan liikennepuiston ohjaajan kanssa. Aukiolokauden ulkopuolella voidaan liikennepuisto avata ryhmille sopimuksen mukaan.

Säännöt:

Liikennepuiston kalusto on tarkoitettu alle 10 vuotiaille / alle 140 cm pituisille lapsille. Liikennepuiston aukioloaikana ajetaan vain liikennepuiston kalustolla.

Toiminta-aikana puistossa on ohjaaja, joka jakaa ajovuoroja ja huolehtii yhdessä vanhempien kanssa menon turvallisuudesta. Lapset ovat alueella vanhempiensa ja huoltajiensa vastuulla.  Liikennepuistossa on turvallisuuden vuoksi noudatettava valvojien antamia ohjeita ja määräyksiä.  Ohjaaja voi keskeyttää ajon, mikäli ohjeita ei noudateta.

Ruuhka-aikana ajoaika n. 15 min.

Tarkempia ajo-ohjeita löytyy liikennepuiston omalta infotaululta.