22.11.2019

Lapsi mukaan töihin päivä Puikkarissa

Mutta mitä Äiti, Isi tai Täti tekevätkään töissä päivisin?  Siitä otimme selvää Original Sokos Hotel Puijonsarvessa kera kymmenen agentin "Lapsi mukaan töihin" päivän aikana.

Saimme taloomme agentteja, jotka olivat valmiina heti aamusta alkaen selvittämään mitä talossamme tapahtuu ja kuka mitäkin tekee. Arvuuttelimme ennen selvitystyöhön astumista läheisten työtehtäviä ja vastaukset olivat loistavia.

"Mun Äiti pitää huolen hotellin vieraista ja tekee aika paljon ihan kaikkea." tiesi hotellinjohtajamme Johannan poika Niki 8vee. "Mun isi tekee tosi hyvää ruokaa ja sillä on kokkitakki." kertoi ihastellen Vili 7vee keittiöpäällikkö Simon poika. Antti 10veen äiti myyntineuvottelija Tea kuulema tekee Mara-alan hommia, kun toisin taas kikatusten kera Väinön ja Toivon äiti Kirsi ei kuulema tee mitään. Eveliinan ja Alexandran isi Petteri tekee töitä vastaanotossa ja on tuonut joskus myös koiran töihin.

Agenttiryhmämme koostui meidän poikki Puikkarin väen omista lapsista. Päivän aikana agenttimme olivat vastaanottamassa vieraitamme niin vastaanoton, kokouksien kuin aamiaisen puolella. Hotellivierailta saimme paljon hymyjä ja kiitosta näiden pienten arjen Sankareiden työotteesta. Päivän aikana agenttiryhmämme sai luoda lounasvieraillemme kattaukset sekä tutustumaan talomme turvallisuusasioihin Petterimme opastuksella.

Ja mikä olikaan päivässä parasta?
"Kun sai tehdä oikeita töitä ja lounas. "

"Täällä Frans & Sophiessa on maailman parasta ruokaa." " Huippu kun ite saatiin tehdä omat jätskiannokset."

Lämmin kiitos Lapsi mukaan töihin -päivästä jokaiselle arkipäivän Sankarille: Antti, Alexandra, Eveliina, Alli,  Vili, Niki, Nanna, Nooa, Väinö ja Toivo!