Menu

Lappeenrannan ja Saimaan syyskesä pyöräillen!

Lappeenrannassa on helppo pyöräillä. Upeiden maisemien pyöräteitä on kaikkiaan 275 kilometriä ja pyöräilyn pääreittejä 95 kilometriä. Pyörätieverkostoa on rakennettu johdonmukaisesti ja pääreitit on valittu niin, että ne muodostavat kattavan ja selkeän verkoston kaupungin halki kaikilta suunnilta.


Meillä Original Sokos Hotel Lappeessa säilytät pyöräsi turvallisesti lukitussa varastossa. Kaupunkiajoon hotellistamme on lainattavissa jopoja pitkälle syksyyn.

Mikäli lähdet pidemmälle matkalle tai tutustumaan maastopyöräreitteihin, vaihtoehtoja on lukuisia. Koostimme alle muutamia vinkkejä ja lisää vaihtoehtoja ja lisätietoja löydät osoitteesta: www.visitlappeenranta.fi/fi/Teemat-ja-tarinat/Lappeenranta-pyoralla.

 

Hyvät kaukokohteet – noin-etäisyydet hotelliltamme:

Joutseno (20 km), Imatra (38km), Vainikkala (27km), Taipalsaari (15km), Luumäki (38km)

 

Saimaan Saaristoreitti (154km)

Saimaan saaristoreitti on perinteinen ja suosittu pyörämatka Kyläniemen kautta eteläisen Saimaan alueella. Reitti on noin 154 km ja siihen kannattaa varata aikaa useampi päivä (vähintään 2-3 päivää), sillä nähtävää on paljon. Reitin varrella on mm. useita Saimaa Geopark -kohteita.

Reitillä voit tutustua Lappeenrannan ja Imatran kaupunkien nähtävyyksiin sekä kolmeen viehättävään kirkonkylään Taipalsaarella, Ruokolahdella ja Joutsenossa.

 

Maastopyöräreitit

jalki.fi/pages/location/Lappeenranta

 

Hyviä pyöräilysäitä riittää pitkälle syksyyn, joten vielä ennätät suunnitella Saimaa-turneen vaikka syys-lokakuulle - Tervetuloa!

 


 

 

Huoneet ja henkilöt


Poista Huone

Huone

Aikuisia

Lapsia (3-15 v)

Lapset 3-15v nukkuvat lisävuoteessa

Lapsia (0-2 v)


1
2
3
4
+ Lisää lapsia (0-2 v)

+ Lisää huone
Kirjautuneelle asiakasomistajalle vieläkin paremmat hinnat!
Saat edut käyttöösi kirjautumalla S-tunnuksella verkkosivuillemme.