Länsimetrolla Tapiolaan
Länsimetrolla Tapiolaan

Länsimetrolla Tapiola Gardeniin

Meille Espooseen hurauttaa nopeasti Länsimetrolla Helsingin puolelta. Jos tulet vaikka lentokentältä, on terminaaleilta helppo astua lähijunaan, joka vie Helsingin päärautatieasemalle. Rautatieasemalta taas voit napata länteen päin menevän metron. Samat ohjeet koskevat myös kaukojunilla muualta Suomesta saapuvia. 

Esimerkiksi Kampista tai rautatieasemalta pääsee siirtymään suoraan metroon. Oikean metron päätepysäkki on Matinkylä tai Tapiola. Pysäkki, jolla tulee jäädä pois, on nimeltään Tapiola. Metromatka kestää n. 15 minuuttia.  Kun nouset metrosta laiturialueelle, lähde valkoisen EMMA patsaan suuntaan (Länsituuli laiturit 1-7) liukuportaisiin. Nouse liukuportaat ylös asti ja ulos tullessasi käänny oikealle. Original Sokos Hotel Tapiola Garden tulee kauppakeskus AINOAn jälkeen näkyviin.

 Metroyhteys mahdollistaa myös näppärän kulkemisen Helsingin ja Espoon Matinkylän huvituksiin ja kulttuurimenoihin hotellivierailusi aikana.

Länsimetrolla kulkee yli 100 000 matkustajaa päivässä ja se parantaa joukkoliikenneyhteyksiä Tapiolaan huomattavasti. Tapiolan joukkoliikenne uudistuu lähivuosien aikana myös uuden, maan alle tulevan bussiterminaalin myötä.

 

Huoneet ja henkilöt


Poista Huone

Huone

Aikuisia

Lapsia (3-15 v)

Lapset 3-15v nukkuvat lisävuoteessa

Lapsia (0-2 v)


1
2
3
4
5
6
7
8
+ Lisää lapsia (0-2 v)

+ Lisää huone
Kirjautuneelle asiakasomistajalle vieläkin paremmat hinnat!
Saat edut käyttöösi kirjautumalla S-käyttäjätilillä verkkosivuillemme.
Kirjaudu sisään
Näin voit varata huoneita S-Card-asiakkaana sekä tarkastella ja päivittää omia tietojasi.