Kauneudenhoito Oulun Edenissä
Hyvinvointia ja hemmottelua
02.05.2017

Kosmetologin palvelut sekä virkistävät hoidot

Break Sokos Hotel Edenin kosmetologipalvelut

Kasvohoidot: Laajasta kasvohoitovalikoimastamme voit valita tarpeesi mukaan virkistäviä, rentouttavia, puhdistavia tai kuorivia hoitomuotoja. Laadukkailla hoitotuotteemme parantavat käsittelyjen tehoa ja pidentävät niiden vaikutusaikaa. Kasvojen iho on kaunis kun se voi hyvin, ja vaikutelman voit viimeistellä esimerkiksi kulmien tai ripsien värjäyksellä ja muotoilulla. Kasvohoidot tehdään ranskalaisella Phytomer- ihonhoitosarjalla. Phytomer on merellisen ammattikosmetiikan edelläkävijä, ja hyödyntää hoitotuotteissaan parhaita merellisiä raaka-aineita.

Käsi- ja jalkahoidot: Kädet ja jalat ovat kovilla arkielämän käänteissä. Ajoittainen rentouttava hoito parantaa niiden kuntoa ja kohentaa ulkonäköä. Erilaisten kylpyjen, hierontojen ja kuorintahoitojen sivuvaikutuksena rentoudut kokonaisvaltaisesti.
Gel Color kestolakkaukset: Kynsien kestolakkaus tekee kynsistä huolitellun ja kauniin näköiset. Halutessanne kynsien koristelu 5–10 €.

Ripsien pidennykset: Korkealaatuiset silk lashes -ripset häikäisevät luonnollisuudellaan ja näyttävyydellään. Huoltoväli noin 3-4 viikkoa.

Vartalohoidot: Kokonaisvaltaista rentoutumista ja ihon hellimistä kaipaaville tarjoamme erilaisia vartalohoitoja. Hoidoissa käytetään ihoa lämmittäviä, kuorivia ja muuten stimuloivia aineita, jotka pehmentävät ihoasi ja laukaisevat kehostasi jännityksiä. Anna itsellesi tai läheisellesi hemmotteluhetki valitsemalla alla olevista vaihtoehdoista sinulle sopivin.
- Hot Stone kuumakivihieronta 50 min.
Syvärentouttava ja stressiä lievittävä hoito, joka kiihdyttää aineenvaihduntaa, laukaisee tehokkaasti
jännityksiä kehosta ja lievittää kipuja

- Thann Spa ihoa uudistava kuorintahoito 50 min.
Vartalon kuorintahoidossa vartalon iho kuoritaan hellävaraisin hierovin liikkein luonnonöljyjä, merisuolaa ja eteerisiä öljyjä sisältävällä THANN Aromatic Salt Scrub-suolakuorinnalla, joka pehmentää ja ravitsee ihoa, poistaa kuolleen ihosolukon ja vilkastuttaa pintaverenkiertoa jättäen ihon sileäksi ja kimmoisaksi.
*Hoito voidaan tehdä myös hellävaraisella Thann Spa -maissikuorinnalla sekä ilman eteerisiä öljyjä, jolloin hoito soveltuu myös odottavien ja imettävien äitien hemmotteluhoidoksi.

- Hunajaturvehoito 50 min.
Hunajaturvehoito on ihoa hemmotteleva ja elvyttävä hoito. Se sopii kaikille ihotyypeille, erityisesti kuivan, atooppisen ihon hoitoon sekä psoriaatikoille ja epäpuhtaalle iholle. Hoitoon sisältyy rentouttava päänahan hieronta.

- Paratiisin rentoutus 80 min.
Sisältää vartalon kuivaharjauksen, mineraalikylvyn sekä hieronnan (50 min.). Tämä vartalohoito tekee hyvää iholle, rentouttaa kehoa ja mieltä sekä vilkastuttaa aineenvaihduntaa.

Scandinavian Skin Candy -sokerointi: Hellävarainen ja moderni sokerointimenetelmä. Iho pysyy sileänä ja karvattomana noin 3 viikkoa.

Kylvyt- ja virkistyshoidot: Savilämpöhoito vai fysioakustinen rentoutushoito? Vai kenties haluat yllättää rakkaasi romanttisella ruusukylvyllä kynttilöiden valossa. Lue vaihtoehdoista hinnastostamme.

Lapsille: Pikkukäsien tai –varpaiden sipsuttelua, hipsuvarpaita nauratellen. Hoidot on tarkoitettu 4-10-vuotiaille lapsille.

Lataa hinnastomme tästä