Koko perheen talvivinkit Helsinkiin
31.01.2018

Koko perheen talvivinkit Helsinkiin!

Olet sitten talvilomalla, hiihtolomalla tai vain viikonloppureissulla, on Original Sokos Hotel Presidentti oiva vaihtoehto majoittumiseen koko perheelle. Hotelliltamme on lyhyt matka kaikkiin keskeisiin kohteisiin ja tekemistä perheen pienimmille löytyy jo ihan meiltä hotelliltakin. Altaassamme voi pulahtaa joka aamu ja ilta ja leikkihuoneestamme löytyy puuhaa ja lukemista vaikka millä mitoin. Vastaanotostamme voi myös lainata esimerkiksi lautapelejä! Hotellimme ravintolasta Bistro Manusta saa lapsen masuun sopivan kokoisia annoksia -50% alennuksella. 

 

Puuhaa ja aktiviteetteja

  • Hotelliamme vastapäätä sijaitsee Luonnontieteellinen museo, jonka kiehtovat näyttelyt kiinnostavat takuuvarmasti koko perhettä!
  • Shoppailumahdollisuudet ovat loputtomat viereisissä Kampin ja Forumin kauppakeskuksissa. Myös Sokos Helsinki on vain muutaman minuutin kävelymatkan päässä. Hotellivieraamme saavat sinne -10% alennuksen. Kysy tästä lisää vastaanotosta. 
  • Rautatientorilla olevassa Jääpuistossa voi vuokrata luistimet ja viettää päivän vauhdikkaasti. Jääpuiston yhteydessä on myös pieni kahvila, jossa myydään kuumaa juomaa ja erilaisia leivonnaisia. 
  • Finnairin Sky Wheel on auki myös talvisin! (suljettu ma ja ti) Maailmanpyörästä on ainutlaatuiset näköalat kaupungin ylle. 
  • Hotellin vieressä on Finnkino Tennispalatsi, jonka valtavasta leffatarjonnasta löytyy takuuvarmasti jokaisen makuun jotain! 
  • Pitäjämäessä sijaitsee Rush Helsinki Trampoliinipuisto, jossa saa pomppia seinille ihan luvan kanssa! Sinne pääsee näppärästi Helsingin päärautatieasemalta junailla A ja L. 

HopLop Ruoholahdessa riittää puuhaa koko päiväksi! 3000 neliömetrin alueella on muun muassa sähköautorata, trampoliinialue, liukumäkiä yms. Se on vain yhden metropysäkin päässä Original Sokos Hotel Presidentistä! 

Kysy lisää vinkkejä vastaanotostamme! 

 

Huoneet ja henkilöt


Poista Huone

Huone

Aikuisia

Lapsia (3-15 v)

Lapset 3-15v nukkuvat lisävuoteessa

Lapsia (0-2 v)


1
2
3
4
+ Lisää lapsia (0-2 v)

+ Lisää huone