Menu
Koiran kanssa Rovaniemellä

Koiran kanssa Rovaniemelle

Rovaniemellä riittää tilaa ja luontoa liikkua koirien kanssa. Suosittu ulkoilualue lähellä on esimerkiksi Rovaniemen Ounasvaara, jossa kulkee merkittyjä ja turvallisia ulkoilureittejä aivan luonnon keskellä. Ounasvaaralle voi samoilla melkein mistä suunnasta tahansa ja löytää reittejä ja polkuja joista koirien kanssa nauttia. Viralliselta kaupungin ylläpitämältä ympärivuotisella talvikävelyreitiltä on kuitenkin hyvä aloittaa alueeseen tutustuminen. Huomioithan että Ounasvaaralla voit törmätä niin muihin koiranulkoiluttajiin,lenkkeilijöihin, fatbike-pyöräilijöihin ja metsän eläimiin, joten koiran tulee ulkoilla kytkettynä. 

 

Hotellia lähin koirapuisto on samalla myös Rovaniemen kaupungin keskusta-alueen ainoa koirapuisto, Lainaanrannan koirapuisto jossa koiria voi ulkoiluttaa turvallisesti irti. Puisto löytyy Valtakadulta venesataman lähettyviltä. Puistossa on kaksi erillistä aitausta. Koirapuiston läheltä löytyy Arktikumin kasvitieteellinen puisto, joka myötäilee kaunista jokimaisemaa ja on erinomainen alue ulkoilla koiran kanssa. 

Rovaniemen yleisille laavuille voi myös mennä koirien kanssa makkaraa paistamaan, kunhan huomioi muut ja pitää koiran edelleen kytkettynä. Rovaniemen laavut löydät täältä

 

Nautitaan ulkoilusta turvallisesti ja muita kunnioittaen. 

 

Huoneet ja henkilöt


Poista Huone

Huone

Aikuisia

Lapsia (3-15 v)

Lapset 3-15v nukkuvat lisävuoteessa

Lapsia (0-2 v)


1
2
3
4
+ Lisää lapsia (0-2 v)

+ Lisää huone
Kirjautuneelle asiakasomistajalle vieläkin paremmat hinnat!
Saat edut käyttöösi kirjautumalla S-käyttäjätilillä verkkosivuillemme.
Kirjaudu sisään
Näin voit varata huoneita S-Card-asiakkaana sekä tarkastella ja päivittää omia tietojasi.