Koe Tallinnan parhaat kesätapahtumat!
06.03.2018

Koe Tallinnan parhaat kesätapahtumat!

 Tallinnan kesän kulttuurikalenteri on täynnä mukaansatempavia tapahtumia  – klassisen musiikin konserteista ja keskiaikafestivaaleista aina kansainvälisten huippuartistien popkonsertteihin. Viro 100 -vuotisjuhlat jatkuvat, tervetuloa mukaan! Majoitu viihtyisässä Original Sokos Hotel Virussa tai uniikissa Solo Sokos Hotel Estoriassa ja olet kävelymatkan päässä monista kiinnostavista tapahtumista!
 
TOUKOKUU
 
Kevätmessut, 1.5. 
Viron ulkomuseon kevätmessuilta voit ostaa hyvää ruokaa, aitoa virolaista käsityötä sekä antiikkia. 
 
Laulukentällä pidettävät ilmaiset messut esittelevät virolaisen keittiön tätä päivää ja tulevaisuutta. 
 
Eurooppa-päivää juhlitaan vuosittain ympäri Euroopan. Tallinnassa päivän pääohjelma alkaa Vapaudenaukiolla klo 15. Lukuisat suurlähetystöt ovat edustettuina aukiolla tai avaavat lähetystörakennustensa ovet vierailijoille. Klo 18 aukiolla kuullaan presidentin puhe, minkä jälkeen on ulkoilmakonsertin vuoro.  
  
Tallinna-päivänä muistellaan menneitä ja iloitaan tämän päivän tallinnalaisuudesta. Tänä samana päivänä vuonna 1248 Tallinna sai Lyypekin kaupunkioikeudet, jotka takasivat sille pääsyn eurooppalaisten kaupunkien Hansaliittoon.
 
Museoiden yö, 19.5.  
Kerran vuodessa on päivä – tai yö! – jolloin museot ympäri Euroopan pitävät ovensa auki tavallista pidempään eikä sisäänpääsymaksuakaan peritä. Tämänvuotisen Museoiden yön teema on "Yö on yhtä juhlaa". 
 
Viron omalle "Naisten kympille" odotetaan 15 000 osallistujaa, mikä tekee siitä yhden maan suurimmista urheilutapahtumista. Seitsemän kilometrin mittaisen matkan voi taittaa juosten, kävellen tai sauvakävellen. Puuhaa löytyy myös lapsille ja miehille, joten iloisen urheilujuhlan tunnelmasta voi nauttia koko perheen voimin.
 
Tallinnan vauhdikkaimman kaupunginosan juhlaviikonloppu täyttää kadut, pihat ja kahvilat hauskalla ja monipuolisella ohjelmalla.
 
Kirjailijoiden, kustantajien ja kääntäjien HeadRead-festivaali tuo Tallinnaan monenlaisia kirjoihin ja lukemiseen liittyviä tapahtumia. Niistä suurimpia on Tallinnan ja kirjallisuuden yhdistävä lukuralli "Tallinna kirjallisuudessa – kirjallisuus Tallinnassa".
 
Tornien aukion puistossa järjestettävä puutarhafestivaali juhlii 100-vuotiasta Viroa sekä 300-vuotiaita Kadriorgin puistoa ja palatsia. 
 
TOUKO-KESÄKUU
 
Keskiaikaisen vanhankaupungin pihat ja kadut, aukiot ja kahvilat täyttyvät musiikista, taiteesta ja teatteriesityksistä. Kaupunkifestivaalin teema on "Sata askelta, sata vuotta". 
 
 
Vuoden päänäyttely Taidemuseo Kumussa. 
 
HEINÄKUU
Tallinnan Õllesummer-festivaali, 4.7-6.7
Tallinnan olutfestivaalit juhlii 25. syntymäpäivää ypeilla esiintyjilla. Mukana Pet Shop Boys, Franz Ferdinan ym. huippuartistit kotimaasta ja ulkoa.
 
Festivaalin sydämenä sykkii Raatihuoneentori, joka oli markkinapaikka jo Hansaliiton kultakaudella. 
 
Tallinnan meripäivät on Viron suurin meriaiheinen koko perheen tapahtuma.
 
Guns N' Roses - ‘Not in This Lifetime Tour', 16.7 

Sweet Spot -festivaali,27.-28.7
London Grammar, Mew, Jose Gonzalez, Trad.Attack, 5'Nizza, Onni Boi, Pyhimys, Vaiko Eplik, Leslie Da Bass ym.
 
HEINÄ-ELOKUU
 
Pietari Suuren rakennuttamat Kadriorgin puisto ja palatsi täyttävät 300 vuotta: 
* Kadriorgin puisto viettää 300-vuotispäiväänsä konserttien, opastettujen puistokierrosten ja muiden ilmaistapahtumien merkeissä 22.7. 
Näyttely "Kadriorg 300", 21.7.–21.10.
Juhlanäyttelyn keskiössä ovat ihmiset: hallitsijat, kesälomalaiset, kirjailijat sekä kuva- ja elämäntaiteilijat. 
* Valo kulkee Kadriorgissa, 20.–21.9.
Huikean valofestivaalin ohjelmaan kuuluvat tunnelmalliset konsertit ja illan kruunaava valoesitys.
 
Birgitta-festivaali, 9.–18.8.
Piritan luostarin rauniot muuttuvat elokuisina iltoina vaikuttavaksi ooppera-areenaksi.  

FLEET FOXES - Crack-Up Tour, 12.8
Maailmantason indie folk -musiikkia yhdysvaltalaisyhtyeen esittämänä.  
 
KLF feat Wanda Dee, S Club, Londonbeat, Twenty 4 Seven ja 2 Brothers on the 4th Floor, No Mercy, La Bouche, Nana ja Loona ym. 
 

Huoneet ja henkilöt


Poista Huone

Huone

Aikuisia

Lapsia (3-15 v)

Lapset 3-15v nukkuvat lisävuoteessa

Lapsia (0-2 v)


1
2
3
4
+ Lisää lapsia (0-2 v)

+ Lisää huone