Kesäyö, Lohi ja Terva - tarinat uusien huoneiden takana

Kotikaupunkimme Oulu on täynnä tarinoita, haikuja ja historiaa. Nämä tarinat halusimme tuoda sinun aistittaviksi huoneisiin. Vahvoina elementteinä huoneisiin nousee tunnelma valoisista kesäöistä, lapsuuskesien tervan tuoksusta ja villin lohen noususta.

Kauan odotettu huoneuudistus on valmistunut ja kaikki 260 uudistettua huonetta ovat varattavissa.Suunnittelijana huoneuudistuksessa toimii oululainen PAVE Arkkitehdit. Hotellimme on vastuullinen Green key - sertifikaatin kantaja, ja kierrätys onkin oleellinen osa uudistusta. 

Lohi 

Välähdys vaaleanpunaista heijastuu nousevaan aurinkoon. Aamukaste tarttuu varpaisiin, kesämekko heilahtaa laiturille. Vapauden huuma täyttää pään, uimaan, uimaan! Joen pohjaan heitetyt kivet kantavat, ja lumpeenkukat kuiskivat tarinoita valjastamattomasta virrasta. Kirkkaan veden alla lohiparvi jatkaa matkaansa Oulujoen yläjuoksuun. Pyrstö heilahtaa, veden pintaan piirtyy kuningaslohen kauneus. 

Terva  

Savujuova siintää horisontissa Turkansaaren takana. Ilmassa väreilee kesäillan kuumuus, tuttu tuoksu tuo mieleen lapsuuden kesät. Paanuseinä on auringosta lämmin, aitassa odottavat puhtaat lakanat. Sokeri tarttuu suupieleen,  tervan maku viipyilee huulilla aamuun.

Kesäyö  

Mukulakivillä viipyilevä lämpö hellii paljaita jalkoja, tien pinta on hioutunut sileäksi rattaiden ja tarinoiden alla. Korkkarit ovat kevyet kantaa, mekon helmoista tippuva vesi vie yöuinnille Kiikeliin. Juuri vaihdettu suudelma kihelmöi huulilla, apilankukka keikkuu korvan takana. Aurinko loimottaa Hupisaarten yllä, liekö laskenut koko yönä. Kaupunki nukkuu vielä, vaikka paahteinen päivä keskikaupungilla antaa jo lupauksiaan. Korvissa soi Nocturne, tänä yönä onni on omanani.

Lapsivieraat ovat lisäksi saaneet uuden upean leikkitilan, ja viereen on valmistunut niinikään uusi kuntosali. Myös naisten sauna on valmistunut ja se lämpenee joka ilta klo 16-22. 

Lisätietoja ja varaukset netistä tai suoraan  Original Sokos Hotel Arina myyntipalvelusta p. 08 3123 255 (ma–pe klo 08.00–17.00) sales.oulu@sokoshotels.fi

Huoneet ja henkilöt


Poista Huone

Huone

Aikuisia

Lapsia (3-15 v)

Lapset 3-15v nukkuvat lisävuoteessa

Lapsia (0-2 v)


1
2
3
4
5
6
7
8
+ Lisää lapsia (0-2 v)

+ Lisää huone
Kirjautuneelle asiakasomistajalle vieläkin paremmat hinnat!
Saat edut käyttöösi kirjautumalla S-käyttäjätilillä verkkosivuillemme.
Kirjaudu sisään
Näin voit varata huoneita S-Card-asiakkaana sekä tarkastella ja päivittää omia tietojasi.