Huoneet ja henkilöt


Poista Huone

Huone

Aikuisia

Lapsia (3-15 v)

Lapset 3-15v nukkuvat lisävuoteessa

Lapsia (0-2 v)


1
2
3
4
+ Lisää lapsia (0-2 v)

+ Lisää huone
kesä, lappi, levi, loma, kesäloma, perhe, lapset, yötön yö, keskiyönaurinko, sokos hotels, leville, liikunta,
Heinäkuun liikunnallisissa tapahtumissa pääsee juoksemaan.
04.04.2017

Kesän kuumimmat vinkit Levillä

Rakastatko liikuntaa? Haluatko viedä itsesi äärirajoille erilaisissa urheilusuorituksissa tai vain kokeilla uutta lajia? Heinä- elokuun urheilulliset tapahtumat antavat sinulle tilaisuuden ottaa itsestäsi kaiken irti tai löytää uuden lempiharrastuksen.

Arctic Challenge 22.7.2017

"Arctic Challenge 2016 haasteet vievät sinut ja parisi tunturin armoille, kiviharkkojen, suon ja kelotukkien keskelle. Arctic Challenge on armoton kokemus, jossa rapa roiskuu ja suo on tehty ylitystä varten. 10 km juoksua ja 10 haastetta. Kyse on kuitenkin kokonaisuudesta, tunteesta ja elämyksestä."

Lisätietoa täältä

Levi Outdoor Fest 26.-30.7.2017

Levi Outdoor Fest on kesän hauskin viikko 26.-30.7.2017. Kolmatta kertaa järjestettävä tapahtuma tarjoaa monipuolisia elämyksiä ja aktiviteetteja Levin ainutlaatuisessa luonnossa. Kokeile uusia lajeja, paranna osaamistasi klinikoissa ja näytä taitosi kilpailussa. Haasta kaverisi mukaan tai aktivoidu koko perheen voimin, sillä Levi Outdoor Fest sopii kaikille.

Lisätietoa täältä

This is the real shit 26.-27.8.2017

Elokuun viimeinen viikonloppu Levillä treenataan, pulikoidaan, inspiroidutaan, haetaan uusia ajatuksia, energisoidutaan ja etenkin pidetään hauskaa. Terveys, hyvinvointi ja monipuolinen liikunta ovat meille kaikille äärimmäisen tärkeitä asioita. Täydellinen viikonlopun, jossa juuri näitä arvoja vaalitaan ja annetaan eväät yhä täysipainoisempaan elämään. Olitpa sitten himotreenaaja, liikunta-alan ammattilainen, tai vasta motivaatiota hakeva taatelin tallaaja, löydät tapahtumasta varmasti juuri sinulle sopivaa ja sinua kiinnostavaa tekemistä.

Lisätietoa täältä