30.07.2019

Kesäillan valssi -konsertti Puikkarissa

Original Sokos Hotel Puijonsarven uudistetun Puikkarin timanttikruunujen alle loihditaan yhdessä Kuopion kaupunginorkesterin jousten kanssa suomalaisen kesäillan nostalgiaa perjantaina 23.8. klo 14 alkaen.

Kuopion kaupunginorkesterin jousten elokuisessa Kesäillan valssi -konsertissa ollaan vielä vahvasti kesäisissä tunnelmissa ja suomalaisen kesäillan nostalgiassa, jossa kaikuvat tanssilavojen valssit ja tangot. Konsertissa kuullaan mm. Toivo Kärjen säveltämiä ikivihreitä 1940-80-luvuilta. Monet sävelmistä ovat tulleet tunnetuiksi Olavi Virran esittäminä. Konsertissa kuljetaan kohti kesäiltaa, ja lopuksi yleisön johdattaa auringon lämpöön Kesäillan valssi.

Tuo konserttiin mukanasi oma tarinasi, muistosi tai kuviasi Kuopion legendaarisen Puikkarin, Renkun tai Seurahuoneen ajalta. Tarinat ja kuvamateriaali taltioidaan mahdollisuuksien mukaan paikan päällä. Taltioidut tarinat voidaan julkaista Osuuskauppa PeeÄssän markkinointikanavissa. Konsertin jälkeen on vierailla mahdollisuus osallistua hotellin esittelykierrokselle.

Legendaarisen hotelli Puijonsarven vuosia jatkuneet uudistustyöt ovat huipentuneet uuden tapahtuma- ja juhlatilan, Puikkari Conferencen valmistumiseen. 1873 rakennetun silloisen Seurahuoneen, nykyisin tunnetummin Puikkarin katossa loistavat nyt upeat kristallikruunut, joiden säihkeestä pääsemme erilaisissa tapahtumissa nauttimaan. Historiallisen Puikkarin uudistuksessa olemme halunneet nostaa esille puurakennuksen alkuperäisten muotojen kauneutta sekä tarinoiden sielukkuutta.

Puikkarissa voit nyt aistia Seurahuoneen arvokkuutta ja rikasta historiaa yhdistettynä huipputekniikkaan ja sydämelliseen palveluun. Puikkari Conferencen uudistetut, monimuotoiset ja tyylikkäät tilat mahdollistavat kokousten, konferenssien, messujen, cocktail-tilaisuuksien ja häiden lisäksi jopa yli 200 vieraan istuvat illalliset samalla vaikka show-esityksistä nauttien. Vain mielikuvitus on rajana, mitä kaikkea timanttitaivaan alle voimme vieraillemme taikoa
.

Konsertti on maksuton ja avoin kaikille vieraille. Tilaisuuteen kannattaa tulla ajoissa, sillä paikkoja rajoitetusti.