31.07.2019

Kaupunkilomalle Pietariin

Kesällä kaikki kaupungit muuttuvat, kuitenkin Pietarissa se on havaittavissa kuin missään muualla: valkoiset yöt tekevät päivistä pitemmät, mikä antaa ainutlaatuisen mahdollisuuden tutustua kaupungin kaikkiin kulmiin. Varsinkin kesällä avautuu uusia mielenkiintoisia paikkoja ja järjestetään ainutlaatuisia tapahtumia, joskus niitä on niin paljon, että voit tahattomasti jättää jotain tärkeää välistä. Original Sokos Hotel Olympia Garden tiimi antaa vinkkejä, miten monipuolistaa lomaa pohjoisessa pääkaupungissa, ja kertoo paikoista, mistä ei saa jäädä paitsi!

Hotellin lähellä on useita erittäin mielenkiintoisia ja vähän tunnettuja nähtävyyksiä. Niiden joukossa Grand Maket Russia on suurin luokassaan maan interaktiivinen miniatyyrikartta www.grandmaket.ru/en, ainutlaatuinen näyttelyalue Lumiere Hall www.lumierehall.ru/spb, maailman suurin planetaario www.planetarium.one, sekä erittäin mielenkiintoinen interaktiivinen Venäjän rautatiemuseo https://rzd-museum.ru/. "Vierailin näissä kohteissa tyttäreni kanssa, ja voin rehellisesti sanoa, että niistä pitävät kaikki iästä riippumatta" sanoo Dmitry Melnikov, hotellinjohtaja.

Pitkän, nähtävyyksien kiertelemisen tai kokouksien ja liiketapaamisien täyteisen päivän jälkeen on hyvä rentoutua. Ravintolamme Mr. Grön ja Sports' Bar 84 haluavat ilahduttaa teidät uutuuksillaan ja erikoisilla tarjouksillaan. Maukkaat annokset, snooker-pöytä ja lautapelit takaavat mukavan ja lämpimän illanvieton, joka voi kestää aamun tunneille asti.

Huonevaraukset: www.sokoshotels.fi

Nähdään Pietarissa!