Kaupunkiloma Royal Vaasassa

Hotellimme monipuoliset palvelut, viihtyisät huoneet ja rentouttava saunaosasto uima-altaineen kaupungin kattojen yllä takaavat rennon tunnelman kaupunkilomalle Royal Vaasassa.

Vaasasta löytyy tekemistä ja nähtävää jokaiseen makuun, minkä vuoksi se on oiva valinta lomakohteeksi.

Lähde nauttimaan vaasan upeista merimaisemista ja muuttuvasta luonnosta. Tai miksipä et pistäytyisi korttelin päähän  höyryävien torikahvien äärelle.

Vaasassa kaikki on lähellä! Visit Vaasa

 

Saaristo

Merenkurkun saariston kauneus muuttuu mutta ei suinkaan häviä. Patikointireitit kutsuvat ja nuotiopaikat odottavat käyttäjiään. Lue tarkat kuvaukset parhaista kohteista: Vaasan luonto ja aktiviteetit.

 

 

Kulttuuri

Vaasassa on monia tasokkaita museoita. Voit tutustua moderniin taiteeseen siinä kuin vanhoihin autoihinkin. Museokortilla pääset niistä moniin. Katso tarkka listaus ja aukioloajat: Kulttuuri-Vaasa.

 

 

Aktiviteetit

Kävelymatkan päässä hotellista löydät vaasan upeat uimarannat. Ulkoilmatekemistä löydät jokaiseen makuun ja mm.  Zip Park Vaasa tarjoaa useamman vaihtoehdon seikkailulle.

Jos säät ei suosi ulkoilua löytyy Vaasasta tekemistä myös sisätiloista.  Kiipeä kattoon Wasa up :ssa, sukella aaltoihin Tropiclandiassa tai heittäydy seikkailuun sisäleikkipuisto Hoplop :ssa.

Huoneet ja henkilöt


Poista Huone

Huone

Aikuisia

Lapsia (3-15 v)

Lapset 3-15v nukkuvat lisävuoteessa

Lapsia (0-2 v)


1
2
3
4
5
6
7
8
+ Lisää lapsia (0-2 v)

+ Lisää huone
Kirjautuneelle asiakasomistajalle vieläkin paremmat hinnat!
Saat edut käyttöösi kirjautumalla S-käyttäjätilillä verkkosivuillemme.
Kirjaudu sisään
Näin voit varata huoneita S-Card-asiakkaana sekä tarkastella ja päivittää omia tietojasi.