Menu

Kaunista matkailukesää odotellessa

Hyvä asiakkaamme,

Viime syksyn jälkeen tilanne toimialallamme ei ole merkittävästi helpottunut, päinvastoin. Tämä tuo luonnollisesti epävarmuutta myös tulevan suunnitteluun.  Itse koen, että nyt on tärkeää pitää kiinni rutiineista ja keventää elämää haaveilemalla kesästä ja valosta – ja ehkä kotimaan matkoista.

Vuosi on ollut hotelleillemme haastava. Henkilökuntamme venyminen työssään, huolenpito asiakkaista ja tarkkuus terveysturvallisuudessa saa kiitolliselle mielelle. Haluan kiittää myös asiakkaitamme nopeasta sopeutumisesta uusiin normeihin. Vastuu kuuluu meille kaikille. Pidetään huolta toisistamme!

Huolenpito toi Sokos Hotelleille 10. vuotta peräkkäin Suomen luotetuin hotelliketju -tunnuksen (Valitut Palat). Poikkeusaikana tunnuksen saaminen tuntuu entistäkin paremmalta. Ylipäätään jatkamme vahvaa vastuullisuustyöskentelyä molemmissa hotelliketjuissa, josta yhtenä merkkinä usean hotellimme äskettäin saamat Sustainable Travel Finland -tunnukset.

Hotelliemme uudistukset jatkuvat. Solo Sokos Hotel Lahden Seurahuone avaa keväällä 2021 Sokos Lahden 3. kerrokseen 50 uutta, yksilöllistä hotellihuonetta sekä sisäpuutarhan kattoikkunoineen. Idyllisessä karjalaiskylässä sijaitsevan kylpylähotelli Break Sokos Hotel Bomban perhehuoneet uusitaan kesään mennessä, kokoustilat samoin. Bomballe rakentuu vuonna 2022 myös kokonaan uusi hotellisiipi järvimaisemahuoneilla. Suosittelen lämpimästi elämyksellistä kesälomamatkaa esimerkiksi jompaankumpaan näistä kohteista.

Tarjoamme myös mahdollisuuksia kohdata kollegoita turvallisesti. S-ryhmän hotelleista löytyy monia kokoustiloja, jotka kalustamme turvavälit ja kokoontumisrajoitukset huomioiden. Helsinkiläisen Radisson Blu Seaside Hotellin Katto Lounge saunoineen on tiloista hulppein; sieltä avautuvat huikeat näkymät suoraan merelle.

Toivotan kaikille aurinkoa ja voimia kevääseen! Myyntitiimimme auttaa sinua kaikissa matka- ja tapahtumatarpeissa. Ole yhteydessä omaan yhteyshenkilöösi, niin voitte yhdessä suunnitella juuri sinun tarpeitasi vastaavan kokonaisuuden, joustavilla varaus- ja peruutusehdoilla.


Nina Nieminen 
Kaupallinen johtaja, SOK Matkailu- ja ravitsemiskaupan ketjuohjaus
nina.nieminen@sok.fi