Kuopion Katujuna

Katujunalla Kuopiossa

Hyppää Kuopion Katujunan kyytiin suoraan Original Sokos Hotel Puijonsarven pääoven edestä

Ajelu katujunan kyydissä on kesän hauskin matka mualiman navan ympäri!  Kaupunkikierros esittelee Kuopion kauneimmat helmet sekä torien vilinän savolaisella opastuksella höystettynä.

Aikataulut ja pysäkit kesällä 2020

Katujuna on reittiliikenteessä MA-LA 1.6.-8.8.2020 (Huom! Liikennöinti säävarauksella). Katujunat eivät liikennöi juhannusaattona eikä juhannuspäivänä. Junaliput ovat voimassa koko päivän. Voit välillä poiketa vaikka torille maistelemaan mansikoita ja  kalakukkoa ja nousta taas junan kyytiin seuraavalla kierroksella. Kaupunkikierros kestää yhdeltä istumalta noin 50 minuuttia. Junissa on reittiselostus savoksi, suomeksi ja englanniksi.

Pysäkit

1. Kauppatori (kauppakeskus Sektorin edestä klo 9.30, 10.30, 11.30, 12.30, 13.30, 14.30 ja 15.30)
2. Original Sokos Hotel Puijonsarvi
3. Vierasvenesatama
4. Matkustajasatama
5. Hotelli Scandic
6. Väinölänniemi

7. Korttelimuseo

 

Junaliput kesä 2020

Aikuiset 7 €
Lapset (alle 15-vuotiaat) 5 €

Junaliput ostetaan käteisellä suoraan junasta. 2020 kesällä lippuja myös pankki- ja luottokorteilla Kuopion torilla kahdesta paikasta: Muru & Mokka kahviosta (Sokoksen edessä) sekä Ingmanin jäätelökioskilta (kauppakeskus Vihtorin edessä).

Lippu on voimassa koko päivän: voit tulla kyytiin tai jäädä pois kyydistä kaikilla katujunien pysäkeillä vaikka useamman kerran päivän aikana. Pysäkit on merkitty Katujunat-kylteillä. Kivaa ja kätevää! Katujunassa on tilaa lastenrattaalle ja pyörätuolille.