Menu

Jyty luottaa koulutustapahtumissaan S-ryhmän hotelleihin

Kehitysjohtaja Mika Periaho vastaa Ammattiliitto Jytyn koulutustapahtumista. Kokous- ja tapahtumajärjestelyihin osallistuminen onkin Periahon arkipäivää, joten luotto yhteistyökumppaniin on tärkeää. Hyvän asiakkuuspäällikön lisäksi yhteistyöyrityksen kotimaisuudella on merkitystä. "Suosimme aina suomalaisia toimijoita, myös hotellien osalta", Periaho kertoo.

Jyty järjestää jäsenistölleen kursseja, kokouksia ja tapahtumia ympäri Suomen. S-ryhmän hotelleista ammattiliitto varaa palveluita laajalla skaalalla kokoustiloista ja -paketeista ohjelmiin ja majoitukseen.
 

Ennakointia ja joustavuutta

"Suunnittelemme tapahtumakalenterin vuodeksi kerrallaan, minkä jälkeen pyydämme yhteistarjouksen. Mikäli jossain ei ole tilaa toivomanamme ajankohtana, olemme aina saaneet vaihtoehtoiset ehdotukset. Hyvällä asiakkuuspäälliköllä ja hänen persoonallaan on iso merkitys yhteistyön sujuvuudelle. Meidän yhteyshenkilöidemme Tuovi Kovasen kanssa asiat ovat aina hoituneet mallikkaasti", Periaho kiittää.

"S-ryhmän hotelleissa on viime vuosina tapahtunut todella paljon, tullut uusia hotelleja ja konsepteja. On tärkeää, että tieto kulkee meille proaktiivisesti. Varaajillemme on järjestetty aktiivisesti infotilaisuuksia hotelleihin, sitä on kiitelty. On tärkeää tietää jo ennen koulutusta, millaisiin tiloihin ollaan menossa."

Aina kaikki ei suju kuin Strömsössä. "Silloin on hyvä, että asioista voidaan puhua avoimesti. Tällaiset keskustelut kehittävät myös hotelliketjun toimintaa. Tuovi Kovanen on kuin luotu tähän hommaan. Hän osaa ottaa vakavatkin asiat huumorilla ja suhtautuu työhönsä intohimoisesti mutta rennolla otteella. Hauskana muistona on, että kerran Tuovi lupasi jopa vaikka itse saattaa Tampereen Solo Sokos Hotel Tornin hotelliprojektin loppuun, jotta meille sopivat tilat löytyisivät."

Tapahtumassa sujuvuus ratkaisee

"Itse tapahtuman aikana tekniikan ja muiden asioiden pitää hoitua mallikkaasti, jotta vetäjä voi keskittyä itse tilaisuuteen. Ne ovat kalliita minuutteja. Yllätyksiltä ei toki aina voi välttyä, joten on hirveän tärkeää, että hotelli pystyy joustamaan ja henkilökunnalla on tilannetajua", Mika Periaho sanoo.

Kesällä koulutukset ovat tauolla, ja kehitysjohtajakin saa lomailla. "Kiertelen Suomea ja yövyn eri hotelleissa. Katselen niitä mielelläni ihan oppimismielessäkin. Olen mieltynyt erityisesti Suomen Radisson Blu Hotelleihin, sillä niissä on panostettu mukavuuteen. Ensi kesänä tutustun Savonlinnan Seurahuoneeseen. Siellä on kuulemma uudistettu tiloja, ja uusia huoneistojakin on tulossa, kiva nähdä ne."

 

Ammattiliitto Jytyn suurimpia ammattialoja ovat sihteeri-, hallinto-, asiantuntija- ja ict-työ, nuoriso- ja järjestötyö, sosiaali- ja terveysala, kirjastoala sekä kasvatus ja koulutus.