01.06.2018

Jäätelökesä odottaa Oulussa!

"Sun jäätelösuukkos, se kasteli mua. 
Mua järkytti kieles, en vielä tuntenut sua. 
Silloin aurinko nauroi kai rakastuville. 

Toinen rähjäinen ressu, toinen vähän kai dille..."

Tule viettämään elämäsi jäätelökesää pohjoisen kauniiseen pääkaupunkiin. Me Original Sokos Hotel Arinassa haluamme onnellistaa lomalaisia, ja keräsimmekin vinkkejä lomapäivien viettoon Oulussa. 

 1. Lataa soittolistalle  biisejä, jotka saavat sinut hyvälle tuulelle. Pakkaa mukaasi värikkäitä vaatteita ja lempikirja, ja lupaa valita jätkikitskalla kesän uutuusmaku.
 2. Varaa hemmotteluhuone Luoto vain teille kahdelle. Luoto on saanut inspiraationsa uniikista Hailuoto –saaresta Oulun edustalla, ja sen suojissa voi aistia tuulahduksia saaristolaisromantiikasta. Huoneessa odottaa kuohuviiniä ja kesäherkkuja, ja ammeen reunalta löytyy ylellisiä kylpytuotteita hemmotteluhetkeä varten.
 3. Oulun seudun oppaiden järjestämät kaupunkikierrokset vedetään rennolla otteella. Ruusuja ja romantiikkaa Hupisaarilla tai jännitystä kaipaavalle Kummituksia ja kummallisia kohtaloita ovat uusi tapa tutustua tähän kiehtovaan kaupunkiin.  
 4. Oulun Taidemuseon Moderni nainen – näyttely kumartaa nykynaiselle. Hotellin Frans & Camille – ravintolasta löytyy näyttelyä varten suunniteltu taidemenu, johon kuuluu myös pääsylippu näyttelyyn.
 5. Hailuoto  Ison lautan kannella, tuulen tuivertaessa tukkaa on hyvä käpertyä kainaloon ja katsella yhdessä tyrskyjä päin. Hailuodon saari tarjoaa päivämatkan verran eksotiikkaa, ja saarelta löytyy myös ravintoloita ja museoita.
 6. City to Beach – suppaile Torinrannasta Nallikariin kauniin Mustasalmen läpi. Pienelle hiekkadyynille sillan kuppeeseen voi pysähtyä uimaan. Nallikarista voi vuokrata fatbiken paluumatkalle, tai kotimatkan voi taittaa vaikka kaupunkijuna PotnaPekalla. Ellet päätä jäädä viereiseen kesäteatteriin. 
 7. Kepeään kesäiltaan kuuluu kesäteatteri. Meri Oulun kesäteatterilla esitetään tänä kesänä ikisuosikki Reinikainen, liput voi varata hotellilta majoitusvarauksen yhteydessä.
 8. Kesäfestarit SuomiPop ja Qstock. Legendaarinen Qstock on rakkauden festivaali, jossa kotimaan ja ulkomaan artistikirjo kohtaa Kuusisaaren vihreällä keitaalla. SuomiPop rantautuu Ouluun ensimmäistä kertaa ja kaupunkilaiset odottavat näitä kemuja into piukassa.
 9. Lainaa hotellilta jopo ja Mölkky, nappaa Coffee Housesta piknik-kori ja viltti ja suuntaa Ainolan puistoon laiskottelemaan.
 10. Lavatanssit ovat palanneet Ouluun! Ilo Oulu tuo Hietasaaren idylliseen miljööseen tanssikenkien kopinaa ja hurmaavia taiteilijoita. Majoituspaketin voit varata täältä
 11. Varaa yksi tai kaksi paikkaa kaupungin puhutuimmasta kattauksesta. Amarillon The Table istuttaa joka viikonloppu ison pöydän ääreen 8 ihmistä, jotka ovat varanneet paikkansa kattaukseen. Elämyksellinen menu tarjoillaan yllätyselementtien saattelemana ravintolan paraatipaikalla. Täällä voit löytää uusia ystäviä tai tutustua paremmin jo tuntemiisi.