Menu
Radisson RED Helsinki

Inspiroiva Radisson RED tulee Helsinkiin

Kaisaniemen puistoon avautuva Radisson RED Helsinki tuo kansainvälisen ja urbaanin lisän pääkaupungin hotellikenttään. Säväyttävä sisustus, 24/7 tarjolla olevat ravintolapalvelut ja kesäterassi kaupunkipuiston kulmalla puhuttelevat sosiaalista seikkailijaa ja uusista ympäristöistä kiinnostunutta matkaajaa.

- Radisson RED -hotelli on sisäänheittäjä Helsingin sykkeeseen niille, jotka haluavat löytää vähän erilaisen kaupunkitunnelman.  Se johdattaa matkailijan kaupungin kiinnostavimmille kulmille, paikkoihin, joihin ei muuten ehkä löytäisi, hotellinjohtaja Mika Virtanen kertoo.

Hotellin sijainnin Virtanen näkee loistavana kaupunkiin tutustumiseen kannalta.

- Aivan Helsingin keskustassa ja samalla viihtyisän kaupunkipuiston kulmalla. Kaisaniemestä on lyhyt matka niin keskustaan, Hakaniemeen, Kallioon kuin Töölöönkin. Siinä yksi tekijä, mikä erottaa meidät muista pääkaupungin hotelleista, hotellinjohtaja pohtii.

- Työmatkat hoituvat kätevästi kävellen tai kaupunkipyörillä, ja hotellin viihtyisä aulatila sopii hyvin bisnestapaamisiin.

Sisustus huokuu taidetta ja uniikkeja yksityiskohtia

Radisson RED -hotellit, joita maailmalla on jo 16, huokuvat hauskan rohkeita yksityiskohtia –¬ taidetta, musiikkia ja muotiakin. Helsingin hotellin detaljit ovat vielä suunnitteluvaiheessa, mutta ainakin taidetta on tiedossa.

- Hotelliaulaan on tilattu valtava taideteos ja hotellihuoneisiin puhuttelevia tauluja, Virtanen kertoo.

Hotellin ravintolassa, RED Bar & Kitchenissä, kaupunkilaiset ja matkailijat kohtaavat toisensa rennon ruoan äärellä. Tyylikäs miljöö tarjoilee kiinnostavia yksityiskohtia, myös pyöreän punaisen pöydän sosiaalisten illallisten viettoon. Baaritiskiltä tilattavat mutkattomat annokset bowleista pizzoihin voi nauttia niin huoneessa kuin ravintolatiloissa. Baari on avoinna myöhään iltaan ja ruokaa saatavilla aulan deli-tyyppisestä vitriinistä 24/7.

Edelläkävijän paikalla

Vuorikatu 24:ssä eli tulevan hotellin osoitteessa toimi aikanaan Ilmatieteen laitoksen säätalo. Tällä paikalla on siis ennustettu tulevaisuutta ja oltu teknologian aallonharjalla jo vuodesta 1841. Aallonharjalla ollaan myös uudessa Radisson RED Helsinki -hotellissa rohkean sisustuksen ja digiratkaisujen muodossa, esimerkkeinä aulan interaktiivinen digiseinä ja kuntosalin nelimetrinen nyrkkeilyseinä säkkeineen.

- Lämpimästi tervetuloa tutustumaan uuden Radisson RED Helsingin tiloihin hotellin avauduttua, Mika Virtanen kutsuu.

Radisson RED Helsinki

  • Avautuu 2023
  • Sijainti kaupungin ydinkeskustassa, Kaisaniemen puiston kulmalla.
  • Kolme minuuttia rautatieasemalle
  • 195 huonetta
  • RED Bar & Kitchen, puistoon avautuva kesäterassi. Ravintolan voi varata myös jopa 230 hengen yksityistilaisuuksiin.
  • Kuntosali ja saunatilat
  • Kaksi monikäyttöistä tilaa rentoihin kokouksiin, juhliin ja tapahtumiin.
  • Pysäköinti P-Kluuvissa

Tutustu tarkemmin uuteen hotelliimme täältä:
https://www.radissonhotels.com/fi-fi/hotellit/radisson-red-helsinki