Huomioitavaa Seurahuone Apartments -huoneistoissa majoittuville

Uusia Seurahuone Apartmements -huoneistoja on yhteensä 48 kpl. Kaikissa huoneistoissa on ilmainen wifi-yhteys, liinavaatteet, omat kylpyhuoneet sekä 42/48 huoneistossa täysin varustellut keittiöt  mikroineen, liesineen, astioineen ja keittovälineineen. Osassa on lisäksi oma sauna ja lapsille kivat kerrossängyt. Penthouse Suite terasseineen on ylellinen vaihtoehto kun kaivataan jotain extraa.

Seurahuone Apartments -huoneistot sijaitsevat viereisen Hotel Tottin rakennuksessa, matkaa Seurahuoneen vastaanotosta sinne on 300 metriä kaunista rantaraittia pitkin. Original Sokos Hotel Seurahuoneen palvelut, kuten ravintolat ja saunatilat ovat saatavilla nekin. 

Alla muutama vinkki apartmentsissa majoittumista helpottamaan:

Sisäänkirjautuminen päähotelli Seurahuoneen vastaanotossa

Majoittuminen osoitteessa Tottinkatu 17 A ja B ( Sokos Hotels -lippu kutsuvana merkkinä A- ja B-rappujen ovella ).

Maksullinen pysäköinti ennakkovarauksella Hotel Tottia vastapäätä olevassa parkkitalossa tai Seurahuoneen parkkihalleissa hintaan 16€/yö, työmatkustajan S-Cardilla 11€/yö. Sähköauton latauspisteitä 8 kpl Seurahuoneen parkkihalleissa. Lataus toimii ABC-mobiililla. 

Vapaa pysäköinti Tottinkadun varressa ja Poliisilaitoksen vieressä olevilla parkkialueilla osoitteissa Tottinkatu 11 ja Tottinkatu 5.

Aamiainen kuuluu huonehintaan kaikissa huonetyypeissä ( pl. pitkäaikaismajoitukset ). Aamiainen tarjoillaan päähotelli Seurahuoneen Luoto-ravintolassa 2.krs ma-pe klo: 6.30 - 10, la-su klo: 7 - 11. Arkipyhinä saattaa ajoissa olla muutoksia. 

Huoneaamiainen saatavilla Seurahuone Apartments -huoneistoihin kesäaikaan Hotel Tottin aukioloaikana.

Huonepalvelu saatavilla Seurahuone Apartments -huoneistoihin kesäaikaan Hotel Tottin aukioloaikana. 

Asiakassaunat Hotel Tottin asikassaunat apartmentsin asiakkaiden käytettävissä alkaen 23.12.22 päivittäin klo: 19 - 21.30. Omat saunat naisille ja miehille. Saunoille pääsee apartmentsin avainkortilla sauna-aikoina. Saunat sijaitsevat A-rapussa Hotel Tottin vastaanoton aulassa katutasossa. Suosittelemme ottamaan pyyhkeen mukaan huoneesta.

Käytettävissä myös päähotelli Seurahuoneen saunat 6.krs. Saunoista Löyly miehille ja Kiulu naisille iltaisin ma-su klo: 19-21.30. Suosittelemme ottamaan pyyhkeen mukaan huoneesta. 

Hyviä löylyjä!

 

Uloskirjautuminen päähotelli Seurahuoneen vastaanotossa.

 

Tervetulloo! Mukavaa vierailua!

 

esittelyvideo tästä >

Huoneistot sijaitsevat viereisen Hotel Tottin rakennuksessa, matkaa Seurahuoneen vastaanotosta sinne on 300 metriä kaunista rantaraittia pitkin. Original Sokos Hotel Seurahuoneen palvelut, kuten ravintolat ja saunatilat, ovat helposti saatavilla nekin.Kaikissa 48 huoneistossa on ilmainen wifi-yhteys, liinavaatteet, omat kylpyhuoneet sekä täysin varustellut keittiöt mikroineen, liesineen, astiastoineen ja keittovälineineen. Osassa on lisäksi oma sauna. Penthouse Suite terasseineen on ylellinen vaihtoehto, kun kaivataan jotain ekstraa. Katso Seurahuone Apartments -esittelyvideo tästä >

Huoneistot sijaitsevat viereisen Hotel Tottin rakennuksessa, matkaa Seurahuoneen vastaanotosta sinne on 300 metriä kaunista rantaraittia pitkin. Original Sokos Hotel Seurahuoneen palvelut, kuten ravintolat ja saunatilat, ovat helposti saatavilla nekin.

Kaikissa 48 huoneistossa on ilmainen wifi-yhteys, liinavaatteet, omat kylpyhuoneet sekä täysin varustellut keittiöt mikroineen, liesineen, astiastoineen ja keittovälineineen. Osassa on lisäksi oma sauna. Penthouse Suite terasseineen on ylellinen vaihtoehto, kun kaivataan jotain ekstraa. Katso Seurahuone Apartments -esittelyvideo tästä >

Huoneistot sijaitsevat viereisen Hotel Tottin rakennuksessa, matkaa Seurahuoneen vastaanotosta sinne on 300 metriä kaunista rantaraittia pitkin. Original Sokos Hotel Seurahuoneen palvelut, kuten ravintolat ja saunatilat, ovat helposti saatavilla