20.12.2018

Hotellipäällikkömme avain asiakkaidemme onnellistamiseen on yhdessä tekeminen

Kuka olen?

Olen Henna Heinänen, hotelli- ja majoitusalalla useampia vuosia työskennellyt Original Sokos Hotel Wiklundin hotellipäällikkö. Olen naimisissa ja 15-ja 13 -vuotiaiden tyttöjen sekä 8 -vuotiaan pojan äiti Naantalista. Hakiessani tehtävään haastattelija kuvaili minun elävän täyttä elämää ja tämän voin allekirjoittaa, sillä olen monessa mukana. 

 

Mikä on intohimoni työssä ja/tai vapaa-ajalla?

Intohimoni työssä on asiakaspalvelu ja ihmisten auttaminen. Haluan onnistua mahdollisimman hyvin ja olla sydämellinen hyvä tyyppi. Olen oivaltanut, että kun me teemme asiat yhdessä hyvällä fiiliksellä, niin se näkyy ja välittyy myös asiakkaille. Vapaa-ajalla vietän aikani perheen parissa lasten harrastuksissa ja koiran kanssa ulkoillen luonnossa.

 

Minun mottoni on

Huhuu Henna! Ja se tarkoittaa, että vaikka olisi sata asiaa kesken, minun pitää keskittyä siihen ihmiseen jonka kanssa puhun. Minun pitää olla läsnä hetkessä.

 

Mihin matkustaisin, jos lähtisin viikon päästä matkalle?

Olemme matkustaneet perheen kanssa paljon Thaimaassa ja menisin Koh Lantalle esimerkiksi oikein mielelläni. Hiljaisuutta, valkoista hiekkaa, oma perhe ja hyvää ruokaa.

 

Mitkä asiat ovat sinulle tärkeitä "sen oikean" hotellin ja hotellihuoneen valitsemisessa?

Olen alkanut enemmissä määrin arvostamaan oikein hyvää majoitusta ja valitessani hotellia katson ensin palveluntasoa ja asiakaspalautteita. Lisäksi kiinnitän huomiota huoneen sisustukseen ja aamiaiseen sekä uima-altaat rantakohteissa ovat tärkeitä.

 

Paras kaveri Turus,

Original Sokos Hotel Wiklund
Eerikinkatu 11, Turku