Fysioterapia ja hieronta Break Sokos Hotel Eden Oulu
Fysioterapia ja hieronta Break Sokos Hotel Eden Oulu
02.05.2014

Hierontapalvelut, hoitopaketit ja fysioterapia

Hyvää oloa hieronnasta!

Hieronta on ikiaikaisen ihana hoitokeino rentouttaa lihaksia ja parantaa niiden suorituskykyä. Samalla koko olosi paranee ja kehosi kipu- ja jännitystilat laukeavat. Meiltä löytyvät vaihtoehdot niin aktiivisille treenaajille kuin hemmottelua hakevillekin. Valitse hoitovalikoimastamme sinulle sopivin. Millainen tarve, sellainen hoito:

Klassinen hieronta:

Rentouttava ja mielihyvää tuottava kokemus, joka laukaisee kehosi jännitystiloja. Hieronta kiihdyttää aineenvaihduntaasi ja edistää hyvinvointiasi. Kehosi hoitoalue valitaan tarpeidesi ja toiveidesi mukaan – keskitymme esimerkiksi ala- tai ylävartaloon.

Urheiluhieronta:

Tämä hieronta keskittyy aktiiviliikkujien erityistarpeisiin ja auttaa parhaan mahdollisen harjoitustuloksen saavuttamiseen. Hieronnassa keskitytään lihasjumien laukaisemiseen ja vammojen välttämiseen. Eikä siinä kaikki: samalla lihastesi suorituskyky paranee.

Osahieronta 25 min. 32 € / 37 €
Puolihieronta 50 min. 52 € / 62 €*
Kokohieronta 75 min. 71 € / 80 €*
* 50 min. ja 75 min. hieronta sisältävät myös kylpylän vapaan käytön.
* Ensimmäinen hinta on voimassa arkisin ma-pe, toinen hinta arkipyhinä sekä la-su

Niska-hartiahieronta:

Teetkö istuma- tai näyttöpäätetyötä? Istumatyössä tulleet jännitteet jumittavat helposti niska- ja hartiaseutua. Niska-hartiahieronta on tärkeä ennaltaehkäisykeino pitkäaikaisten kiputilojen välttämiseksi. Tämä hoito lievittää tehokkaasti niska-hartiaseutusi jännityksiä.

Stressi-niskahieronta 25 min. 37 € / 43 €
                                          50 min. 61 € / 67 €

Intialainen päähieronta:

Ayurveda on vuosituhantinen hoitomuoto, elämän tiede, jolla pyritään mielen ja kehon tasapainoon. Ayurveda-päähieronnalla laukaistaan tehokkaasti stressiä ja rentoutetaan samalla mieltä. Hoito auttaa sinua rauhoittumaan kokonaisvaltaisesti. Hieronnassa ei käytetä öljyä eikä sinun tarvitse riisuutua.

Intialainen päähieronta 25 min. 37 € / 43 €

Anna arjen unohtua, olethan Break-hotellissa.

Hemmotteluhierontamme  vievät ajatuksesi pois arjen huolista. Kehoasi hellitään hieronnalla ja erilaisilla ihoa hoitavilla elementeillä, kuten mudalla, aromanyyteillä, kuumilla kivillä ja rentouttavilla ääniaalloilla. Aromahieronta on tehokas ja lempeä vartalohieronta, joka tuo hyvää oloa keholle ja mielelle. Hoitovaikutus määräytyy käytettävän hoitoöljyn mukaan, jonka valitsemme sinun toiveidesi ja tarpeidesi mukaan.

Aromahieronta 25 min. 37 € / 43 €
Aromahieronta 50 min. 61 € / 67 €
Aromahieronta 75 min. 78 € / 89 €

Lataa hierontahinnastomme tästä

Parempaa toimintakykyä fysioterapiasta

Fysioterapia:

Fysioterapiassa käytämme hoitomenetelminä niin liikuntaa kuin fyysisen terveytesi tukemista apuvälinein. Onko sinulla ongelmia liikkumisen ja toimintakyvyn kanssa? Tuki- ja liikuntaelinvaivoja? Fysioterapeuttiset hoidot ja ammattilaisen ohjaama kuntoutus lievittävät ongelmia.

Hoitokokonaisuuteen kuuluu tarpeesi mukaan fysioterapeuttista ohjausta ja neuvontaa, liikehoitoja, kipuhoitoja sekä hierontaa ja muita manuaalisia käsittelyjä.

Meillä tehdään fysioterapiahoitoja sekä lähetteellä että ilman lähetettä. Lähete oikeuttaa Kelan korvaukseen.

Fysioterapia 25 min. 32 € / 37 €
Fysioterapia 50 min. 52 € / 62 €
Fysioterapia 75 min. 71 € / 80 €

Huoneet ja henkilöt


Poista Huone

Huone

Aikuisia

Lapsia (3-15 v)

Lapset 3-15v nukkuvat lisävuoteessa

Lapsia (0-2 v)


1
2
3
4
+ Lisää lapsia (0-2 v)

+ Lisää huone