Aleksanteri_staff
20.02.2015

Henkilökunnan helmikuinen tervehdys!

Oletko koskaan miettyni, miten hotellin aamiainen toteutetaan? Älä huoli, vaikka et olisikaan. Itsekään en tätä tiennyt, ennen kuin minusta tuli yksi aamiaiselämyksen tekijöistä. Tervetuloa Helsinkiin Solo Sokos Hotel Aleksanterin aamiaiselle!

Keskiverto arkipäivänä meillä yöpyy liikematkustajia, jotka odottavat nopeaa ja tehokasta palvelua ja heille keitämme noin 25-30 litraa kahvia sekä 5 litraa teetä.

Viikonloppuisin ja loma-aikana meillä vierailee enemmän vapaa-ajan matkustajia, jotka odottavat aamiaiseltaan nautinnollista ja rauhallista kokemusta ja heille keitämme kahvia ja teetä jopa tuplamäärän. Esimerkiksi uuden vuoden päivänä paistoimme kuusi kiloa pekonia ja lähes 250 karjalanpiirakkaa! Luulen, että tämä vastaa myös kysymykseen, mikä on aamiaisen suosituin ruoka.

Usein vieraamme ihmettelevät, miksi kysymme asiakkaidemme huonenumeroita. Teemme sen vuoksi, että voimme laskea, kuinka moni vieraistamme on jo käynyt aamiaisella. Näin ollen voimme huomioida tarvittavan ruuan määrän ja huolehtia siitä, että ruokaa ei mene hukkaan.  

Aamiaisellamme ei työskentele virallista kokkia, vaan yksi aamiaistiimistämme on aina vastuussa siitä, että ruoka riittää ja buffettimme näyttää hyvältä.

Kun aamiainen loppuu, meidän työmme ei ole vielä tehty. Me siivoamme, valmistelemme seuraavaa päivää ja tiskaamme. Kun päivän työt on tehty, pääsemme kotiin ottamaan päiväunet.

Hauskoja faktoja aamiaisen tiimistä

  • Aamiaisella meitä työskentelee 8 – kaikki naisia.
  • Nuorin tiimimme jäsen on 24-vuotias ja vanhin 32-vuotias.
  • Puhumme yhdeksää eri kieltä ja ainoastaan yhdellä meistä suomen kieli on äidinkieli.
  • Yksi meistä ei osaa laittaa ruokaa, kaksi meistä valmentaa cheerleading-joukkuetta, yksi meistä valmistuu kohta lakimieheksi, yksi meistä omisti oman ravintolan.
  • Jos kuulet keittiöstä nuotinvierestä menevää laulua, se olemme me!
  • Me kaikki rakastamme matkustamista!

Nähdään aamiaisella!

Terveisin Agnes

Huoneet ja henkilöt


Poista Huone

Huone

Aikuisia

Lapsia (3-15 v)

Lapset 3-15v nukkuvat lisävuoteessa

Lapsia (0-2 v)


1
2
3
4
+ Lisää lapsia (0-2 v)

+ Lisää huone