Hemmotteleva staycation Helsingissä

Staycation on yhtä kuin helppo ja hemmotteleva loma oman kaupungin hotellissa. Varaa hotelliyö Helsinkiin ja katso kotikulmia uusin silmin. Nauti omasta ajasta, puhtaista lakanoista, herkullisesta aamiaisesta ja hotellin tunnelmasta! 
 
Helsinki tarjoilee staycationin viettäjälle toinen toistaan kiinnostavampia kohteita. Joko katsastit kaikessa rauhassa keskustakirjasto Oodin? Pulahdit ulkoilma-altaaseen uimaan, kuljeskelit tunnelmallisella Töölönlahdella tai tutustuit taidemuseoiden uusimpiin näyttelyihin? Leffailta on aina hyvä vaihtoehto ja kahviloita, baareja ja ravintoloita löytyy Helsingissä joka makuun! Kaikki nämä eivät onnistu juuri nyt, mutta toivottavasti lähiaikoina.
 
Valitse Helsingin Sokos Hotellien joukosta oma suosikkisi:
 
Original Sokos Hotel Tripla on enemmän kuin pelkkä hotelli. Se on paikka Pasilan sydämessä, joka yhdistää mutkattomasti kaupunkiyhteisön ja matkailijat, elämykset ja kävijät, levon ja sykkeen. Hotelliin on helppo tulla julkisilla liikennevälineillä kaikkialta Suomesta. Samassa rakennuksessa sijaitseva suuri ostoskeskus Mall of Tripla tarjoaa tekemistä joka makuun. 
 
Helsingin sydämessä sijaitseva, uudistunut funkishotelli Original Sokos Hotel Vaakuna tarjoaa aitoa 1950-luvun tunnelmaa ja upeat näköalat yli Helsingin. Kiikaroi tornit, museot ja muut kiinnostavat rakennukset jo ennakkoon hotellihuoneesi ikkunasta. Osassa hotellihuoneita on oma parveke. Illallinen näköalaravintola 10. Kerroksessa tarjoilee hienoja Helsinki-näkymiä hyvän ruoan lisäksi.
 
Vietä staycation juhannuksen, talvimyrskyn tai satumetsän tunnelmissa! Ivana Helsingin designer Paola Suhonen on suunnitellut Original Sokos Hotel Presidenttiin ihanan tunnelmalliset huoneteemat – jokainen niistä elämys itsessään. Hotellin ovelta astut suoraan Helsingin menoihin. Kampin kauppakeskus, Tennispalatsi, Musiikkitalo ja Luonnontieteellinen museo löytyvät ihan vierestä. 
 
Varaa heti oma helsinkiläinen staycation ja nauti hotellielämästä!

Huoneet ja henkilöt


Poista Huone

Huone

Aikuisia

Lapsia (3-15 v)

Lapset 3-15v nukkuvat lisävuoteessa

Lapsia (0-2 v)


1
2
3
4
5
6
7
8
+ Lisää lapsia (0-2 v)

+ Lisää huone
Kirjautuneelle asiakasomistajalle vieläkin paremmat hinnat!
Saat edut käyttöösi kirjautumalla S-käyttäjätilillä verkkosivuillemme.
Kirjaudu sisään
Näin voit varata huoneita S-Card-asiakkaana sekä tarkastella ja päivittää omia tietojasi.