12.02.2018

Hauska talviloma Tampereella Ilveksessä

Talvinen Särkänniemi on hauska käyntikohde. Näsinneulan huipulta avautuvat hienot näkymät, akvaarion trooppisissa vesissä uiskentelee yli kaksisataa kalalajia ja planetaariossa tutustutaan maailmankaikkeuden ihmeisiin.

 

Aktiivinen perheen kiitää SuperPark Särkänniemeen, koko perheen liikunnalliseen sisäaktiviteettipuistoon. Täältä löytyvät hauskimmat huvit säällä kuin säällä. Skeittaa, scoottaa, kiipeile ja heitä ilmavoltteja! Hotellin vastaanotosta voit ostaa Superpark-sisäänpääsylippuja hieman edullisempaan hintaan.

 

Aurinkoisena talvipäivänä kannattaa kokeilla retkiluistelua Näsijärvellä tai lähteä saunomaan Rajaporttiin, Kaupinojaan tai Rauhaniemeen. Pyynikin näkötornilta löytyvät toiset hienot Tampere-maisemat - sekä kaupungin parhaat munkit.

 

Maailman ainoa Muumimuseo löytyy Tampere-talosta. Tutustu muumien tarinoihin ja tee talviloman hauskimmat ostokset muumikaupassa.

 

Ja Original Sokos Hotel Ilveksessäkin huvitellaan koululaisten talvilomaviikoilla,16.2.-11.3.2018. Lapset saavat hotelliin tullessaan Ipana-klubi rannekkeen, jota näyttämällä voi hotellin ravintoloissa juoda ruokailun yhteydessä(pois lukien aamiainen) limua ja mehua niin paljon kuin jaksaa.

Leikkihuoneessa aika kuluu piirtelyn, leikin ja touhun parissa.

 

Saunat lämpenevät aamuin klo 7.00 - 11.00 ja illoin klo 17.00 - 22.00 sekä porealtaassa porisee. Vesipedot pulahtavat uima-altaaseen, lasten allas sopii perheen pienimmille.

 

Buffetaamiainen on yksi loman isoista iloista. Mitä me tänä aamuna lautaselle kerättäisiin?

 

Tervetuloa talvilomailemaan Tampereelle! Vastaanottomme väki auttaa talvilomapäivän suunnittelussa.

 

Tee varaus tästä

 

 

Huoneet ja henkilöt


Poista Huone

Huone

Aikuisia

Lapsia (3-15 v)

Lapset 3-15v nukkuvat lisävuoteessa

Lapsia (0-2 v)


1
2
3
4
+ Lisää lapsia (0-2 v)

+ Lisää huone