26.02.2016

Fransmanni-ravintolat päivittyvät Frans & Les Femmes -bistroiksi

Uusissa Frans & les Femmes -ravintoloissa paikallisuus ja persoonallisuus saavat näkyä ja maistua niin ruoassa kuin palvelussakin. Ensimmäisenä muodonmuutoksen kokeneena bistrona avautui Frans & Emilie Turussa 26.2.2016.

Frans & les Femmes -bistroissa asiakkaisiin, ruokaan ja viiniin suhtaudutaan ranskalaisen intohimoisesti. Tarinoita ja yksityiskohtia ruokien ja viinien takaa tuodan esiin ja jaetaan asiakkaiden kanssa.

Ruokalistalla on herkullista sesonkiruokaa sekä ranskalaisia klassikkoja kuten bouillabaissea. Ranskalaiset juustot, uunituore leipä sekä raikkaat kasvikset näyttelevät jokaisen bistron keittiössä tärkeää osaa. Jälkiruokatarjonta hemmottelee herkkusuita; suklaisissa jälkiruoka-annoksissa käytetään laadukasta Valrhona-suklaata ja reseptejä, jotka on luotu yhdessä suklaatalon mestarien kanssa.

Bistrojen ykköstuotteeksi nostetaan lounas, jonka salaattipöydässä on esillä nizzalaisten torien raikas ja värikäs anti. Ruokalistat vaihtelevat myös bistroittain. 

Uusi konsepti liikkuu trendien matkassa. "Ravintolaruokailusta tulee yhä enemmän elämyksellinen kokemus. Henkilökunnan tulee mahdollistaa elämys asiakkaille. Myös halu mutkattomaan ja rentoon syömiseen sekä kiinnostus lähiruokaan kasvaa edelleen. Näistä lähtökohdista Fransmannia lähdettiin uudistamaan", kertoo SOK:n ravitsemiskaupan kehittämisestä ja konsepteista vastaava johtaja Harri Havia.

"Vaikka tunnelma on jatkossa rento, laadusta ei tingitä, vaan intohimon palveluun ja ihmisiin on näyttävä, tunnuttava ja maistuttava", Havia toteaa.

Sokos Hotellien hotelliravintoloina tutuiksi tulleet ravintolat uudistuvat myös tiloiltaan. Ne sisustetaan raikkaalla, modernilla otteella valoisiksi ja aiempaa selkeälinjaisemmiksi, rennoiksi ranskalaistyylisiksi bistroiksi. Asiakkaiksi haetaan ensisijaisesti hyvää ruokaa ja tunnelma rakastavia kaupunkilaisia, mutta myös hotelliasukkaiden toivotaan jatkossa suuntaavaan yhä useammin oman hotellin bistroon.

Vuoden 2016 aikana uudistui 7 Fransmanni-ravintolaa, ja loput vuonna 2017. Katso ravintolat >>

Lisätietoja:

Mikko Virtanen, Brand Manager, SOK Matkailu- ja ravitsemiskaupan ketjuohjaus, puh. 040 584 52 77, mikko.virtanen@sok.fi

Harri Havia, johtaja, SOK ravitsemiskaupan konseptit ja kehitys, puh. 050 3883552, harri.havia@sok.fi