Menu

Föli-kaupunkipyörät saapuvat Turkuun

Fillarin selässä ehdit nähdä enemmän. Toukokuusta 2018 alkaen taitat kaupunkimatkat Föli-fillarin selässä. Pyörät ovat käytettävissä myös vuorokausi- ja viikkohintaan, jonka vuoksi ne ovat oiva kulkupeli myös matkailijalle. Fölin kaupunkipyörä- järjestelmässä on yhteensä 300 polkupyörää ja 37 asemaa, jotka kattavat Turun keskusta-alueen.

Föli-kaupunkipyörät on tarkoitettu lyhytaikaiseen käyttöön ja yhden pyörän normaali, lisämaksuton käyttöaika on rajattu puoleen tuntiin. Maksimikäyttöaika kerrallaan on viisi tuntia ja lisämaksu peritään jokaisesta ensimmäisen puolen tunnin ylittävästä tunnista.

Mikä on kaupunkipyöräjärjestelmä?

Kaupunkipyöräjärjestelmä koostuu yhteiskäyttöisistä polkupyöristä ja pyöräasemista, jotka toimivat pyörien otto- ja jättöpisteinä. Käyttäjä voi ottaa pyörän miltä tahansa asemalta ja jättää sen mihin tahansa asemalle. Käyttökerran aikana on mahdollista lukita pyörä väliaikaisesti aseman ulkopuolelle esimerkiksi kaupassa asioinnin ajaksi.

Kaupunkipyörien tarkoitus on helpottaa ja tarjota uusi, nopea vaihtoehto keskusta-alueella liikkumiseen. Pyörät ovat asiakkaiden käytössä vuoden jokaisena päivänä ja pyöriin vaihdetaan nastarenkaat talvikaudeksi.

Kaupunkipyörät kuuluvat osaksi CIVITAS ECCENTRIC -hanketta, joka kehittää Turussa fiksua liikkumista.

Lisätiedot hinnoista, asemapaikoista ja pyörien toiminnasta löydät osoitteesta foli.fi/fi/kaupunkipyorat. Myös hotelliemme läheisyydestä löydät useamman fillariaseman, henkilökuntamme neuvoo teitä mielellään.

Myös suuren suosion saavuttanut vesibussi liikennöi uudestaan tulevana kesänä - jopa kahden aluksen voimin. Tutustu hinnastoihin, aikatauluihin ja reitteihin osoitteessa foli.fi/fi/vesibussi

 

 

Original Sokos Hotel Wiklund
Eerikinkatu 11, Turku

Solo Sokos Hotel Turun Seurahuone
Humalistonkatu 2, Turku

 

Huoneet ja henkilöt


Poista Huone

Huone

Aikuisia

Lapsia (3-15 v)

Lapset 3-15v nukkuvat lisävuoteessa

Lapsia (0-2 v)


1
2
3
4
5
6
7
8
+ Lisää lapsia (0-2 v)

+ Lisää huone
Asiakasomistajan parhaat hinnat saat kirjautumalla. BLACK FRIDAY -edun voit kuitenkin varata myös ILMAN KIRJAUTUMISTA.
Kirjaudu sisään
Näin voit varata huoneita S-Card-asiakkaana sekä tarkastella ja päivittää omia tietojasi.