Lomaile Flamingossa S-Card-etuhintaan
03.06.2019

FLAMINGOSSA KESÄ ON LÄHEMPÄNÄ KUIN USKOITKAAN

S-Card-asiakkaana varaat nyt kesän hotelliloman Break Sokos Hotel Flamingosta etuhintaan alk. 99 € / yö!

Uudistetussa Break Sokos Hotel Flamingossa Vantaalla vietät nautinnollisen miniloman aikuisten tapaan tai vaikka rauhallisen startin aikaiselle aamulennolle. Vietä päivä span palveluista nauttien ja tasokkaissa liikkeissä shoppaillen. Ota vielä ennen herkullista illallista erä hohtogolfia ja sitten voitkin kaatua Harmony-huoneen ihanaan sänkyyn. Harmony-kerros on aikuisille pyhitetty kerros, jossa voit yöpyä nauttien rauhasta ja hyvästä seurastasi. Jos jatkat matkaa, niin hyppää hotellimme omaan lentokenttäbussiin, joka vie sinut veloituksetta kentälle ja vaikka takaisinkin.

Ota kesäinen irtiotto ja majoitu S-Card-etuhinnalla Break Sokos Hotel Flamingossa 17.6.-18.8.2019. Etuhinta on voimassa vapaa-ajan matkoilla. Etuhintaan sisältyvät tietenkin normaalit S-Card-palveluedut ja kerrytät siitä myös S-pisteitä. Varaa siis huoneesi nyt tai viimeistään 23.6.2019 varauskoodilla SCARD2019

Etuhintainen huone Break Sokos Hotel Flamingosta

Varauskoodi: SCARD19
Myyntiaika: 03.6.-23.6.2019
Majoitusaika: 17.6.-18.8.2019
Hinta huoneluokittain: esim. Standard 99 € / Superior 124 € / Harmony 144 € (vain aikuisille)


Hintaan sisältyy:
Hinta sisältää majoituksen Break Sokos Hotels Flamingossa valitussa huoneluokassa kahdelle hengelle. Mahdollisesta lisävuoteesta veloitetaan normaali lisävuodehinta. Majoitukseen sisältyy ilmainen pysäköinti viihdekeskus Flamingon katetussa parkkihallissa. Hintaan sisältyy myös S-Card-palveluedut ja varauksesta kertyy S-pisteitä sekä majoitusvuorokausi. 


Näin teet varauksen:
Varaa etuhintainen huone Sokos Hotels –sovelluksesta tai kirjautumalla S-Card-asiakkaana verkkopalveluumme osoitteessa Sokoshotels.fi. Käytä varauskoodia SCARD19. Voit myös varata huoneen Sokos Hotellien myyntipalvelustamme tai suoraan hotellista. Mainitse varauksen yhteydessä hyödyntäväsi S-Card-etuhinnan.

Kirjaudu verkkopalveluun ja tee varaus tästä.

Etu on voimassa:
Etuhinta on henkilökohtainen ja voimassa vain vapaa-ajan matkoilla. Etuhintaisia huoneita on saatavilla rajoitetusti. Hinta ei sisällä muiden kanta-asiakasohjelmien etuja.