Menu
Break Sokos Hotel Flamingo Vantaa uusi huone hotellit Vantaa Harmony
Break Sokos Hotel Flamingon Harmony-huone

Flamingon Harmony on aikuisten aikaa

Break Sokos Hotel Flamingon uudessa Harmony-huonekerroksessa vietetään rauhallista aikuisten aikaa. Tervetuloa rentoutumaan ja nauttimaan!
 
Uusi hotellisiipi Wing avautui Flamingossa helmikuussa 2019. Uudessa osassa on 232 uutta hotellihuonetta kolmen eri teeman mukaisesti. Harmony-teema tarjoaa ensimmäisenä Suomessa kokonaisen huonekerroksen vain aikuisille matkailijoille.  
 
Harmony-kerros on suunniteltu kuin rentouttavaksi keitaaksi. Lempein sävyin sisustetuissa huoneissa nautiskellaan elämästä rauhallisessa tunnelmassa ja parhaassa seurassa. Leveät king size -vuoteet untuvaisine vuodevaatteineen takaavat hyvät yöunet, kylpytakit ja hemmottelevat kylpyhuonetuotteet tuovat arjen luksusta oleskeluun.
 
Harmonyn tunnelma täydentyy viihdekeskus Flamingon aikuisille suunnatussa Spa Kylpylässä, josta löytyy ylellisiä hoitoja, erilaisia altaita, useita saunoja ja rentouttavat lepotilat. 
 
"Flamingossa kaikki palvelut löytyvät saman katon alta kylpyläpalveluista ja elokuvaelämyksestä hyvään illalliseen, joten matkailijan ei tarvitse lähteä viihdekeskuksen tiloista minnekään. Ja Harmony-teema saattaa houkuttaa osan asiakkaista vain oleilemaan oman hotellihuoneen rauhassa. Huoneeseen voi tilata ennakkoon iltapalaa, kuohuvaa ja  aamiaista", hotellinjohtaja Päivi Holappa houkuttelee.
 
Harmonyn tunnelmasta sopii nauttia niin yksin kuin kahden kesken; lomalla, bisnesmatkalla, tai kaukomatkojen välissä.
 

Huoneet ja henkilöt


Poista Huone

Huone

Aikuisia

Lapsia (3-15 v)

Lapset 3-15v nukkuvat lisävuoteessa

Lapsia (0-2 v)


1
2
3
4
+ Lisää lapsia (0-2 v)

+ Lisää huone
Kirjautuneelle asiakasomistajalle vieläkin paremmat hinnat!
Saat edut käyttöösi kirjautumalla S-tunnuksella verkkosivuillemme. Kampanjahinta ei vaadi kirjautumista.