Menu
Break Sokos Hotel Flamingo Vantaa uusi huone hotellit Vantaa Harmony
Break Sokos Hotel Flamingon Harmony-huone

Flamingon Harmony on aikuisten aikaa

Break Sokos Hotel Flamingon Harmony-huonekerroksessa vietetään rauhallista aikuisten aikaa. Tervetuloa rentoutumaan ja nauttimaan!
 
Harmony-kerros on suunniteltu kuin rentouttavaksi keitaaksi. Lempein sävyin sisustetuissa huoneissa nautiskellaan elämästä rauhallisessa tunnelmassa ja parhaassa seurassa. Leveät king size -vuoteet untuvaisine vuodevaatteineen takaavat hyvät yöunet, kylpytakit ja hemmottelevat kylpyhuonetuotteet tuovat arjen luksusta oleskeluun.
 
Harmonyn tunnelma täydentyy viihdekeskus Flamingon aikuisille suunnatussa Flamingo Spassa, josta löytyy ylellisiä hoitoja, erilaisia altaita, useita saunoja ja rentouttavat lepotilat. 
 
"Flamingossa kaikki palvelut löytyvät saman katon alta kylpyläpalveluista ja elokuvaelämyksestä hyvään illalliseen, joten matkailijan ei tarvitse lähteä viihdekeskuksen tiloista minnekään. Ja Harmony-teema saattaa houkuttaa osan asiakkaista vain oleilemaan oman hotellihuoneen rauhassa. Huoneeseen voi tilata ennakkoon pientä purtavaa, kuohuvaa ja  aamiaista", hotellinjohtaja Päivi Holappa houkuttelee.
 
Harmonyn tunnelmasta sopii nauttia niin yksin kuin kahden kesken; lomalla, bisnesmatkalla, tai kaukomatkojen välissä.