Menu

Etätyöpäivä Triplassa Pasilassa

Meille on helppoa ja mutkatona tulla ja viihtyä.

Tunnelmallisesta Kylä -kahvila & baaristamme löytyy rauhallisia sopukoita, joihin voit mukavasti asettua työskentelemään vaikka koko päiväksi. Pistorasioita on istuinryhmien läheisyydessä mukavasti ja kahvilamme valikoimasta löytyy herkkuja pienempään ja isompaankin nälkään.  

Päivän voit aloittaa vaikka herkullisella hotelliaamiaisellamme 22 € hintaan. Buffet-aamiainen on tarjolla maanantaista perjantaihin klo 6.30-9.30 ja viikonloppuisin klo 7-11.00

Jos kaipaat yksityisempää tilaa lyhyeksi aikaa maksimissaan kuudelle hengelle, voit tiedustella vastaanotostamme mahdollisuutta vuokrata kokoustilan hintaan 30 € / tunti. Tarjous koskee saman päivän tilavarauksia ja on voimassa saatavuuden mukaan.

Rauhallinen etätyöskentely onnistuu myös hotellihuoneissamme alkaen 59 € / 1-2 hh. Päivähuone tarjoaa oman hetken ja oivat puitteet etätöihin tai lepoon rauhallisessa hotellissa. Tarjoamme mahdollisuutta varata päivähuoneen klo 11-18 väliseksi ajaksi. Hintaan sisältyy: päivähuoneen käyttö klo 11-18.00, kahvinkeitin huoneessa ja wifi. Varaa huone täältä »

Tervetuloa meille töihin!