12.06.2019

Elokuun tapahtumakirjo on huikea!

Elokuun illat ovat kuin tehtyjä livemusan kuunteluun. Kesän lämmön vielä viipyillessä päivisin, alkavat illat jo hämärtyä ja viiletä. Viltin alla patiolla, lasillinen punaviiniä kädessä tuntuu elämä aika mukavalta. 

Oulun Juhlaviikot tuo mahtavia tapahtumia kaupunkiin koko kuukauden ajan. 

Elojazz on oululainen jazz- ja rytmimusiikin festivaali. Tapahtuman pääpaikkana toimii Rauhalan patio ja Prunnitori Ainolanpuiston porteilla, mutta konsertteja kuullaan myös muualla; kaupungin puistoissa ja ravintoloissa. 

Oulunsalo Soi jatkaa klassisemmalla tyylillä jazzien jälkeen.

Oulu Pride levittäytyy kaupunkiin sateenkarivärein elokuun toisella viikolla. Juhlaviikon huipentaa pääbileet Club Teatrialla la 10.8., jolloin lavalle nousevat muun muassa Vesala ja Diandra. Ravintola Amarillon edestä lähtee maksuton meno-paluukyyti juhlaan. 

Korttelihaipakkaa vietetään koko perheen voimin myöhään iltaan torstaina 15.8. Liikkeet ovat auki myöhään iltaan, ja tarjolla on erikoistarjouksia ja ohjelmaa.

Oulun Musiikkivideofestivaalit maailman vanhimpana musiikkivideofestivaalina jatkavat perinnettä 22.-25.8. Ilmakitaransoiton MM-finaali huipentaa Oulun Juhlaviikot spektaakkelimaiseen finaaliin Rotuaarin aukiolla 23.8. klo 20. Ilmaistapahtumaan pääsee paikan päälle ilman lippua, ja huikeat viralliset VIP-etkot ja -jatkot juhlitaan Ravintola Amarillossa. Lue lisää ja osta VIP-passi ruokailuineen täältä

Ouluun avataan uusi, upea tapahtumapuisto Mannerheiminpuisto elokuun lopulla. Mannerheiminpuistosta tulee ympärivuotinen tapahtumapuisto, joka sopii pienten ja keskisuurten tapahtumien järjestämiseen. Kurkkaa yleissuunnitelmaluonnokseen täältä Samalla kaupungissa juhlitaan Venetsialaisia, jolloin taivas hohtaa ilotulitusten väreissä.  

Hemmottelua kaipaaville hotellilaisilla on ässä hihassa: Käärin sinut pumpuliin - hemmotteluyön jälkeen jaksaa taas ottaa vastaan syystuulien tuiverrukset. 

 Elojazz on oululainen jazz- ja rytmimusiikkifestivaali. Tapahtuman pääpaikkana toimii Rauhalan patio ja Prunnitori Ainolanpuiston porteilla, mutta konsertteja kuullaan myös muualla: kaupungin puistoissa, kaduilla ja ravintoloissa