Dark River Festival Kotkassa 11.-13.8.2022, seurahuone kotka

Dark River Festival Kotkassa 11.-13.8.2022

Juuri sopivan kokoinen, Suomen omaehtoisin, persoonallisin, sympaattisin ja NYT 3.päiväinen Metallifestivaali Dark River Festival tulee jälleen, ja se järjestetään Kotkassa 11.-13.8.2022. Kaikki ensi kesän esiintyjät ovat nyt julki, ja kattausta tarkastellessa on selvää, että Kotkassa juhlitaan kesän Mielenkiintoisimmat Metallifestarit! 

Vuosi toisensa jälkeen yleisöennätyksiään rikkova ja värikylläisellä artistikattauksellaan ihastuttava tapahtuma kutsuu jälleen raskaan musiikin ystävät viettämään maan lämminhenkisimpiä kesänlopettajaisia. Tapahtuma jatkaa kehitystään ja maltillista kasvuaan, kuitenkaan menettämättä tippaakaan lämminhenkisyydestään. "Rivereistä" on muodostunut vuosittainen traditio jo usealle tuhannelle Metallimusiikin kuuntelijalle! 

Dark River Festival järjestetään 18.kertaa tutussa miljöössä Honkalan hiihtostadionilla, Kotkan Laajakoskella. Festivaalilla esiintyy 20 artistia, jotka esiintyvät alueen kahdella lavalla. Esiintyvien bändien joukosta löytyy kansansuosikkeja ja genrelegendoja mutta mikä tärkeintä, useita Metallifanien rakastamia huippubändejä, joita ei ole Suomessa, saati Kotkassa liian usein, jos koskaan nähty! Tietäjät tietävät, että ensi elokuussa kannattaa nokka suunnata Kotkaan, ja liput napata taskuun heti saman tien. Lisäksi festivaali tarjoaa kävijöilleen kattavan ruokamaailman, loistavan juomatarjonnan sekä monipuoliset oheispalvelut. Tämän kaiken lisäksi festivaali panostaa elämyksellisyyteen ja asiakaskokemukseen, joka tulee näkymään erityisesti festivaalialueella. Festivaalin ikäraja on K-18. 

Katso lisää tapahtumasta täältä

Varmistuneet esiintyjät:

Torstai 11.8.2022
Asim Searah Acoustic
Medeia
Omnium Gatherum
 
Perjantai 12.8.2022
Hypocrisy (SE)
Ensiferum
Septicflesh (GR)
Betraying the Martyrs (FRA)
Monuments (UK)
Wolfheart
Kaunis Kuolematon
Shade Empire
Tyrantti
Detset
 
Lauantai 13.8.2022
Fleshgod Apocalypse (IT)
Moonsorrow
The Crown (SE)
Bloodred Hourglass
Metsatöll (ES)
In Mourning (SE)
Brymir
Lähiöbotox
Ember Falls

Huoneet ja henkilöt


Poista Huone

Huone

Aikuisia

Lapsia (3-15 v)

Lapset 3-15v nukkuvat lisävuoteessa

Lapsia (0-2 v)


1
2
3
4
5
6
7
8
+ Lisää lapsia (0-2 v)

+ Lisää huone
Kirjautuneelle asiakasomistajalle vieläkin paremmat hinnat!
Saat edut käyttöösi kirjautumalla S-käyttäjätilillä verkkosivuillemme.
Kirjaudu sisään
Näin voit varata huoneita S-Card-asiakkaana sekä tarkastella ja päivittää omia tietojasi.