17.01.2018

Cinema Pressa

Hotellimme 350-paikkainen auditorio toimii myös elokuvateatterina. Kaupungin keskellä sijaitseva elämysteatteri Cinema Pressa on suunnattu yritysryhmille. Cinema Pressa mahdollistaa yrityksille monipuolisen elämyksen; laadukkaan kokouksen, herkullisten makujen sekä tasokkaan mutta samalla helpon viihteen kokonaisuuden. Tapahtuma Pressassa on huoleton paitsi järjestäjille myös vieraille, kun kaikki tapahtuu saman katon alla ja ihan kaupungin keskellä.

Cinema Pressan ohjelmisto on laaja, ja valittavissa on niin kotimaiset kuin ulkomaiset uutuuselokuvat, jotka on mahdollista nähdä jo ennakkoon, ennen ensi-iltaa. Yritysnäytöksiä ja -tilaisuuksia voi keväällä järjestää esimerkiksi elokuvien The Greatest Showman, Veljeni Vartija, Varasto 2, ja Mamma Mia 2 ympärille. Ensi syksyn tilaisuuksiin sopivat mm. Olavi Virta ja Iloisia aikoja sekä Mielensäpahoittaja -elokuvat. Elokuvien lisäksi Cinema Pressassa tarjoillaan event cinema -esityksiä, kuten oopperaa, balettia ja taideaarteita maailman metropoleista.    

Elokuvaelämys sopii kokouspäivän jälkeiseksi viihteeksi ja täydentyy Original Sokos Hotel Presidentin ravintolapalveluilla.

Varaukset ja tiedustelut Sokos Hotels Myyntipalvelu puh. 020 1234 600 (arkisin klo 8-18).

 

Huoneet ja henkilöt


Poista Huone

Huone

Aikuisia

Lapsia (3-15 v)

Lapset 3-15v nukkuvat lisävuoteessa

Lapsia (0-2 v)


1
2
3
4
+ Lisää lapsia (0-2 v)

+ Lisää huone