Menu

Bomban karjalaiskylän huoneita voi nyt varata Break Sokos Hotel Bombalta

Bomban karjalaiskylän huoneita voi nyt varata Sokos Hotellien kautta.

Huoneita Bomban karjalaiskylän hirsirivitaloihin voi jatkossa varata Sokos Hotels -varauskanavien kautta. Majoitusvarausten hallinnointi siirtyy Break Sokos Hotel Bomballe varaus- ja ohjelmapalveluita tuottaneen Villi Pohjola Oy:n vetäytyessä Nurmeksen alueelta yrityksen uudelleenjärjestellessä toimintojaan. Villi Pohjola toteuttaa kaikki aiemmin myydyt seikkailu- ja aktiviteettipalvelut sovitusti. Ohjelmapalveluita on tiedossa jatkossakin muiden toimijoiden ja hotellin itsensä toteuttamana.

"Lisäkapasiteetti majoitustoimintaan on meille tervetullutta. Ja Sokos Hotellien varauskanavat ovat tehokas tapa saada karjalaiskylän perinteikkäät, viime keväänä perusparannuksen läpikäyneet huoneet täyteen asiakkaita. Tämä käänne monipuolistaa toimintaamme, jonka sydämenä toimii elämyskylpylä Spa Bomba Pielisen rannassa", kertoo matkailu- ja myyntijohtaja Tiina Kanninen Pohjois-Karjalan Osuuskaupasta.

 

Luontoretkiä ja makkaranpaistoa omassa pihapiirissä

Bomba on monipuolinen lomakohde, joka tarjoaa kylpyläelämysten lisäksi monia luonnossa tapahtuvia aktiviteetteja. "Asiakkaamme ovat aina viihtyneet parhaiten Break Sokos Hotel Bomban pihapiirissä ulkoillen", Kanninen sanoo. Karjalaiskylältä löytyy opastetauluja alueen omatoimiseen tutkimiseen, ja hotellin piha-alueelta nuotiopaikkoja makkaranpaistoon. Talvikaudella hotellilta voi lainata potkukelkkoja ja pulkkia, ja lähteä sitten läheiseen Lystirinteen mäkeen, mistä löytyy niin pulkkamäki kuin myös kuntoportaat. Hotellin eteen avautuva Pielinen on hotellivieraiden nautittavissa aina.

Hotellihenkilökunta suosittelee myös omatoimisia retkiä Nurmeksen upeisiin luontokohteisiin, kuten Toivontornille ja Ellunkalliolle. Vastaanotosta myydään retkieväitä ja nuotiopuita mukaan. Kesällä hotelli vuokraa polkupyöriä ja erilaisia pihapelejä. Hotellin piha-alueelta löytyvät niin uimaranta kuin minigolf- ja frisbeegolfradat.

Pidempiä ohjelmia on edelleen saatavilla Break Sokos Hotel Bomban paikallisten kumppanien kautta. Myös uusia kumppaneita on haussa.

 

Bomban talolla leivotaan ja lauletaan

Perinteinen Bomban hirsitalo on elämys itsessään. Talolla voi osallistua eri aktiviteetteihin, kuten piirakkapajaan ja viinimaistiaisiin. "Keväällä 2022 aloittamamme ohjelmat ovat saaneet varauksetonta kiitosta asiakkailtamme. Yhdistämällä viinipruuviin Valamon viinimenun, saa uniikin ja tyylikkään illallisen vaikka yritysryhmälle", Break Sokos Hotel Bomban hotellinjohtaja Sanna Tenhunen suosittelee.

Talolla on myös käsityöläispuoteja ja ravintolatarjontaa sekä kesä- ja pikkujoulukaudella tasokasta livemusiikkia. Toisenlaiseen tunnelmaan vie kävelyretki pitkin Hiljaisuuden polkua Tsasounalle.

 

Karjalaiskylän hirsirivitalojen huoneiden varaukset alkaen 17.10.2022 täältä.

Katso Break Sokos Hotel Bomban tarjoamia ohjelmia täältä.

Break Sokos Hotel Bomban joulu varattavissa täältä.

 

 

Lisätietoja:

Tiina Kanninen, matkailu- ja myyntijohtaja, Pohjois-Karjalan Osuuskauppa, tiina.kanninen@sok.fi, puh. 050 440 3385

Sanna Tenhunen, hotellinjohtaja, Break Sokos Hotel Bomba, sanna.tenhunen@sok.fi, puh. 050 301 0419