Menu
Solo Sokos Hotel Helsingin juhlatila Blomstedt

Blomstedtissa juhlitaan Helsingin ytimessä

Vuonna 2022 uudistuneen Solo Sokos Hotel Helsingin juhlatila Blomstedt tarjoaa uniikin tilan niin kokouksiin kuin juhliin, aivan Helsingin ytimessä. Nimensä se on saanut rakennuksen suunnitelleen arkkitehti Pauli A. Blomstedtin mukaan.

Tapahtumatilan tyylikäs sisustus henkii paikalla aikanaan toimineen Helsingin Suomalaisen Säästöpankin historiallista tunnelmaa lattian ruutukuvioineen. Valoisa tila on klassisen kaunis, ja tarvitseekin somisteekseen vain valkeat liinat ja katteet. Ainutlaatuista on myös oma sisäänkäynti Yliopistonkadulta sekä näyttävä aulatila, joka vie aikamatkalle hotellin alkuvuosiin, 1930-luvulle.

Aulatilaan voidaan kattaa niin kokouskahvit kuin juhlien buffetillallinen tai tapahtuman teemaan sopiva baari. Tarjoilut räätälöidään aina tilaisuuden mukaan.

Moneen muuntuva Blomstedt sopii niin muutaman kymmenen hengen kokouksiin kuin jopa 200 hengen juhliin. Tarvittaessa tilan voi jakaa kahteen osaan, Märtaan ja Ernestiin.

Yliopistonkatu (entinen Hallituskatu) on ollut vuosikymmeniä legendaarinen ravintolaosoite niin upeille gaalaillallisille kuin sittemmin suositulle Helsinki Clubille, josta tuli 1970-1980 -luvuilla Helsingin suosituin yökerho ja näyttäytymispaikka.

Juhlat jatkuvat.