S-Card asiakkaat ovat tyytyväisiä ohjelmaan

Asiakkaamme suosittelevat S-Cardia

Työmatkalla asioiden sujuvuus on tärkeä tekijä hotellin valinnassa. S-Card on työmatkustajille tarkoitettu kanta-asiakasohjelma, jonka tavoitteena on tehdä työmatkoista niin mukavia ja sujuvia kuin mahdollista. Tehtävämme on huolehtia kaikesta muusta niin, että sinä voit keskittyä oman työsi hoitamiseen. Kanta-asiakasohjelman edut yhdessä hotellien ja ravintoloiden palveluiden kanssa tarjoavat onnelliset yöunet, hyvää ruokaa sekä virkistystä ja rentoutusta työpäivän jälkeen. Ja aamulla runsaan aamiaisen jälkeen on hyvä taas jatkaa töihin.

S-Card-kanta-asiakasohjelman jäsenille helmikuussa 2021 tehdyn kyselyn mukaan tyytyväisyys S-Card-ohjelmaan ja sen suositteluhalukkuus ovat korkealla tasolla. Omille kollegoilleen ja ystävilleen S-Cardin hankintaa suosittelee 74% asiakkaista.

S-Card-kanta-asiakkaana saat parhaat edut ja sujuvuutta työmatkallesi. Liity mukaan nyt ja tee työmatkastasi vieläkin mukavampi. Edut ovat käytettävissäsi heti liittymispäivästä alkaen. Kanta-asiakkaanamme pääset lataamaan myös arkeasi helpottavan Sokos Hotels -sovelluksen omasta sovelluskaupastasi.

S-Card-asiakkaana pääset nauttimaan muun muassa näistä hienoista eduista:

  • Tienaat nukkumalla 12 € arvoisen ateriaedun
  • Kerrytät ostoistasi rahanarvoisia S-pisteitä
  • Sokos Hotels -mobiilisovellus vain S-Card-asiakkaille

Tutustu tarkemmin etuihin täältä

Liity mukaan tästä 

 

Tällaista palautetta asiakkaamme ovat S-Cardista antaneet:

" Minulle aivan loistava kortti. Olen ollut jäsen jo yli 10 vuotta. Kattava hotelliverkosto koko Suomessa. Hyvät hotellit, hyvät palvelut ja monia hyviä etuja. Lounasetu, pisteiden karttuminen sekä mahdollisuus ottaa puoliso mukaan joskus työmatkoille."

" Hyvät edut ja paljon paikkoja, joissa käyttää kertyneitä etuja. Hyvät hotellit!"

"Haluan, että kollegatkin pääsevät majoittumaan laadukkaasti hotelleihinne ja saavat siitä ateriaedun, koska muutoin monesti ruokailu jää onnettomaksi päivän aikana. On kiva tulla hotelliin ja saada hyvää ruokaa samasta paikasta, helppoa sanoisinko."   

"S-Cardiin sisältyvät oheisedut ovat tarpeellisia, ja kortti helpottaa matkustamista ja yöpymistä, tekee siitä sujuvaa."

" On ehdottomasti hyötyä ottaa kortti, koska sillä saa heti etuja hotelliyöpymisten suhteen (ravintolaetu kaikista tärkein) sekä suoraan hotellilla että ulkopuolisten yhteistyökumppanien kanssa. Hyvin muistuu mieleen hotellikohtaisista eduista esimerkiksi, kun hotelliyöpymisen yhteydessä pystyin käymään vaihtoehtoisesti uimassa uimahallilla, kuntosalilla tai elokuvateatterissa. Näin aika kului hyvin hotellilla yöpyessänne, eikä iskenyt hotellikuolema." 

 

 

Huoneet ja henkilöt


Poista Huone

Huone

Aikuisia

Lapsia (3-15 v)

Lapset 3-15v nukkuvat lisävuoteessa

Lapsia (0-2 v)


1
2
3
4
5
6
7
8
+ Lisää lapsia (0-2 v)

+ Lisää huone
Kirjautuneelle asiakasomistajalle vieläkin paremmat hinnat!
Saat edut käyttöösi kirjautumalla S-käyttäjätilillä verkkosivuillemme.
Kirjaudu sisään
Näin voit varata huoneita S-Card-asiakkaana sekä tarkastella ja päivittää omia tietojasi.