Original Sokos Hotel Albert vastaanotto
Albertin vastaanotosta Antti
19.04.2016

Antti vastaanotosta - persoona kuten sinäkin

Antti on valvonut öitä Albertinkadulla neljän vuoden ajan. Molemmat yömiehemme, Antti ja Teemu, ovat oiva esimerkki hyvästä palveluasenteesta. Heidän mielestään on tärkeää, että vieraamme kohtaavat iloisen respalaisen rankan päivän jälkeen - oli vuorokaudenaika mikä tahansa. Ja aamuvuoroon tulevan työkaverinkin päivä alkaa aina mukavasti, kun on tuoreet kahvit ja hymyilevät kasvot odottamassa.

Antti kokee, että parasta hänen työssään on sen monipuolisuus. Ei ole kahta samanlaista työyötä hotellin vastaanotossa. Antin päivää piristää, kun hotellivieras nykäisee hihasta vapaa-ajalla jossakin täysin odottamattomassa ympäristössä. Silloin tietää jääneensä vieraamme mieleen.

Antti suosittelee yöpymistä Albertissa rentoa ilmapiiriä ja kodinomaisuutta arvostavalle. Aito rentoutumispaikka Punavuoren sykkeessä ja keskustakin on aivan vieressä. Ja olipa päiväsi millainen tahansa, sen saa aina tulla laittamaan pakettiin Albertin baariin yömiehen tykö!

Antin mielestä Helsinki on ehdottomasti kesäkaupunki. Kaupunkitärppinä Antti suosittelee meren rannalla Töölössä sijaitsevaa pientä ja persoonallista Cafe Regattaa. Yksi Helsingin parhaista kahviloista toimii kaikille ja Anttikin viihtyy siellä usein koirien kanssa, tai vaikka lenkin jälkeen. Aivan vierestä löytyy myös monia kesäisiä aktiviteetteja suppauksesta minigolfiin.

Huoneet ja henkilöt


Poista Huone

Huone

Aikuisia

Lapsia (3-15 v)

Lapset 3-15v nukkuvat lisävuoteessa

Lapsia (0-2 v)


1
2
3
4
+ Lisää lapsia (0-2 v)

+ Lisää huone