Kuva: VisitLahti

Anna Lahden liikuttaa

Solo Sokos Hotel Lahden Seurahuoneelle on livahdettu arkea pakoon jo 1890-luvulta lähtien. Hotellin vällyjen väliin on käpertynyt kuuluisia vieraita marsalkka Mannerheimista Ruotsin kuninkaallisiin. Myös sinä kuulut arvovieraisiimme, ja toivotamme sinut sydämellisesti tervetulleeksi meille hemmoteltavaksi. 
 
Meillä vierailet turvallisesti. Aamiaisenkin saat huoneeseesi, jos niin haluat. Noudatamme erityisen tarkasti "Pidetään huolta toisistamme" -ohjelmaa, jolla huolehdimme sekä vieraidemme että henkilökuntamme turvallisuudesta. Ohjelma sisältää toimenpiteitä pohjautuen viranomaisohjeisiin ja -määräyksiin sekä yrityksen sisäisiä konsepti- ja hygieniaohjeita.
 
Lahti on niin kulttuurin kuin liikunnankin kaupunki. Tutustu Sibeliustalon konserttitarjontaan, käy Kaupunginteatterissa, piipahda urheilumuseossa, shoppaile kaupungin liikkeissä ja nauti maailman paras korvapuusti Kahvila Karirannassa satamassa. Rajoitusten aikaan kannattaa tarkastaa ohjelmat ja aukioloajat. Pian toivottavasti kaikki on taas mahdollista.
 
Liikunnan riemua tarjoavat muun muassa Kariniemenpuisto sekä Takkulan lenkkeily- ja luontopolut. Salpausselän kauniissa maisemissa lepäävät silmät ja sielu. 
 
Unohtumattoman päivän päätteeksi on ihana vaipua nautinnolliseen uneen silkinpehmeisiin lakanoihin. Tätä on staycation! Saat unohtaa arjen ja nauttia omasta ajasta.

Huoneet ja henkilöt


Poista Huone

Huone

Aikuisia

Lapsia (3-15 v)

Lapset 3-15v nukkuvat lisävuoteessa

Lapsia (0-2 v)


1
2
3
4
5
6
7
8
+ Lisää lapsia (0-2 v)

+ Lisää huone
Kirjautuneelle asiakasomistajalle vieläkin paremmat hinnat!
Saat edut käyttöösi kirjautumalla S-käyttäjätilillä verkkosivuillemme.
Kirjaudu sisään
Näin voit varata huoneita S-Card-asiakkaana sekä tarkastella ja päivittää omia tietojasi.