Huoneet ja henkilöt


Poista Huone

Huone

Aikuisia

Lapsia (3-15 v)

Lapset 3-15v nukkuvat lisävuoteessa

Lapsia (0-2 v)


1
2
3
4
+ Lisää lapsia (0-2 v)

+ Lisää huone
Anna äideille lahjaksi unta
23.04.2015

Anna äideille lahjaksi unta

Äidin nukkuminen vaikuttaa merkittävästi koko perheen hyvinvointiin. Sokos Hotellit kannustavat suomalaisia antamaan äideille äitienpäivälahjaksi kunnon yöunet.

Arviolta puolet äideistä kärsii univajeesta. Moni äiti ei ole nukkunut vuosiin katkeamattomia yöunia tai edes muutamaa tuntia yhtäjaksoisesti.

- Jos äiti saa nukkua silloin tällöin kunnon yöunet, on sillä valtava vaikutus koko perheen hyvinvointiin, sanoo neuvolan terveydenhoitaja Erja Laakso.

Pahimmillaan univajeella voi olla hyvinkin vakavat seuraukset.

- Väsyneen äidin mieli on kiukkuinen ja ärtynyt. Väsymystä voi verrata humalatilaan tai sairauteen, joka voi johtaa esimerkiksi masennukseen, muistuttaa Laakso.

Kolmen lapsen äiti, Mira, kuvailee väsymystilaa seuraavanlaisesti:

- Kun on tosi väsynyt, niin unohtaa arkipäiväisetkin asiat: viedä lapset neuvolaan, mitä pukea heille päälle tai laittaa ruoaksi.

Mira on nukkunut viimeksi kunnon yöunet ennen ensimmäisen lapsensa syntymää eli viisi vuotta sitten.

- Jos saisin toivoa mitä tahansa lahjaksi, toivoisin kunnon yöunet. Olisi ihanaa, jos saisi kerrankin mennä illalla aikaisin nukkumaan ja nukkua aamulla pitkään, hän haaveilee.

Jokainen äiti tarvitsisikin säännöllisesti mahdollisuuden levätä kunnolla, ilman että kukaan häiritsee. Se on tae niin äidin kuin koko perheenkin onnellisuuteen.

- Hyvät yöunet ovat katkeamattomia. Kun menee illalla nukkumaan, on rentouttavaa tietää, ettei minun tarvitse nousta tästä kertaakaan ennen aamua, Laakso kiteyttää.

 

Sokos Hotellit haluavat olla mukana pitämässä huolta äitien hyvinvoinnista. Lanseeraamme äitienpäiväksi unikampanjan "Anna äidille unta lahjaksi".

Sen avulla haluamme tarjota toisenlaisen lahjaidean ja herättää keskustelua äitien unen tärkeydestä koko perheen hyvinvoinnille. Viikolla 18 käynnistyvässä Facebook-kampanjassa tarjoamme kolmelle unta tarvitsevalle äidille yöunet Sokos Hotelissa.

 

Tutustu kampanjaan ja varaa toisenlainen lahja osoitteesta: www.sokoshotels.fi

TAI osta lahjakortti yöuniin lähimmästä Sokos Hotellista.

www.facebook.com/sokoshotels

 

VIDEOT

https://www.youtube.com/watch?v=EJEECWw4sbs

https://www.youtube.com/watch?v=gyJdAr4HgTY

 

 

LISÄTIETOJA:

Ulla Kivilaakso, markkinointipäällikkö, SOK Matkailu- ja ravitsemiskaupan ketjuohjaus,

puh. 050 66 288, s-posti ulla.kivilaakso@sok.fi

 

KUVIA: http://news.cision.com/fi/sokos-hotels

 

 

SOKOS HOTELS

Sokos Hotels on Suomen kattavin hotelliketju, johon kuuluu yli 50 hotellia Suomessa, Tallinnassa ja Pietarissa. Hotellit sijaitsevat kaupunkien keskustoissa tai keskellä vapaa-ajan kohteita. Laadukkaan majoituksen lisäksi Sokos Hotellit tarjoavat monipuolisia tapahtuma- ja ravintolapalveluita.

Sokos Hotels on jakaantunut kolmeen hotellityyppiin ollakseen yksilöllinen monille. Break-hotellit tarjoavat vieraille iloa ja energiaa, Solot uniikkia hotellielämää ja Original-hotellit paikallista elämänmenoa sekä sydämellistä palvelua.

Sokos Hotels on osa S-ryhmää. Hotellien liiketoiminnasta vastaavat osuuskaupat ja Sokotel Oy. Sokos Hotelleissa ja hotellien ravintoloissa työskentelee runsaat 3000 palvelualan ammattilaista. Ketju on valittu 2014 sekä Suomen arvostetuimmaksi (Markkinointi&Mainonta ja Taloustutkimus / Brändien arvostus) että Suomen luotetuimmaksi hotelliketjuksi (Valitut Palat / Luotetuin Merkki -tutkimus).  Sokos Hotels on myös Suomen vastuullisin hotelliketju (Sustainable Brand Index 2015).