Huoneet ja henkilöt


Poista Huone

Huone

Aikuisia

Lapsia (3-15 v)

Lapset 3-15v nukkuvat lisävuoteessa

Lapsia (0-2 v)


1
2
3
4
+ Lisää lapsia (0-2 v)

+ Lisää huone
Original Sokos Hotel Alexandra Jyväskylä
Työssämme parasta ovat ihanat asiakkaat sekä se, että koskaan ei ole kahta samanlaista päivää, Maija Myyryläinen ja Kati Heinonen kiittelevät.
13.07.2017

Alexandran hotellin tekijät

Ei kahta samanlaista päivää

Jyväskylän Sokos Hotellien myyntipalvelussa sujuvasanaiset asiakaspalvelijat työskentelevät pöytiensä äärellä mikorofonikuulokkeet korvilla. Pääkielenä puhelinkeskusteluissa on useimmiten suomi, mutta jouhevasti uuden puhekumppanin kanssa vaihdetaan tarvittaessa kieltä, useimmiten englanniksi.. Sermien takaa kuuluu myös jatkuvaa näppäimistöjen takutusta, kun asiakkaille kirjoitetaan vastauksia sähköpostilla tulleisiin viesteihin.

– Viime päivinä olemme esimerkiksi lähettäneet asiakkaille tietoa siitä, että Alexandran uudet, tilavat ja valoisat huoneet ovat nyt valmistuneet ja myynnissä, Kati Heinonen ja Maija Myyryläinen kuvailevat.
 

Viihtyisä huone ja hyvä sänky

Hotellin vanhimman osan remonttia odotettiin pitkään, joten nyt sen valmistuminen on myyntipalvelussakin suuri ilon aihe.

– Puhelujen aikana katsellaan asiakkaiden kanssa uusien huoneiden kuvia nettisivuiltamme ja ihastellaan niiden upeaa ilmettä yhdessä. Ilahduttavan monet ovat halunneet päästä pikimmiten kokemaan huoneen livenä paikan päällä, Kati kuvailee.

Asiakkaiden mielestä hyvä hotellihuone on viihtyisä, rauhallinen ja riittävän tilava. Lisäksi pitää olla vuode, joka tarjoaa rentouttavat yöunet.

– Alexandrassa kaikki nämä ehdot täyttyvät hienosti. Lisäksi useiden huoneiden ikkunoista on upea näköalat kaupungille tai Jyväsjärven suuntaan.
 

Älylä ihastuttaa

Kokousmyyntiin pääosin keskittynyt Maija iloitsee myös keväällä valmistuneesta, innostaviin ja uutta luoviin palavereihin tarkoitetusta rennosta kokoustilasta Älylästä.

– Siitä tulee todella hyvää palautetta. Jos ryhmän koko on sopiva, lähden aina ensimmäiseksi suosittelemaan Älylää, koska tiedän aisakkaidemme siihen ihastuvan.
 

Vilkas ja vireä kaupunki

Kati ja Maija kertovat Jyväskylän olevan nyt matkailullisesti hyvässä nosteessa.

– Meillä on todella vilkas kesä. Kaupungissa on entistä enemmän houkuttelevia tapahtumia, ja muutenkin Jyväskylään on helppo tulla. Asukkaita on lähes 140 000, mutta kuitenkin kaikki on lähellä ja hyvin saavutettavissa. Kävelykatu on ihanan vilkas, satamasta on tullut tosi hieno ja kulttuuria ja liikuntamahdollisuuksia riittää jokaiseen makuun. Vireä Jyväskylä on sopivan kokoinen ja kotoisa, ihan kuten Alexandrakin, myyntipalvelun naiset vertaavat.