Activity Maker liikuttaa säällä kuin säällä Savonlinnassa

Savonlinnassa toimiva Activity Maker on sanamukaisesti aktivoiva ja liikuttava yritys, joka tarjoaa hyvin monipuolisia peli- ja luontoaktiviteettejä sisällä ja ulkona, kaiken ikäisille, ryhmille ja yksittäisille asiakkaille.

Kurkista täältä kattava esittely Activity Makerin laajasta tarjonnasta > Activity Maker

Sisälle sadetta ja viimaa pakoon kaipaaville suosittelemme seuraavia:

Pakohuone

on tosielämän seikkailupeli keskellä Savonlinnaa. Sinut ja ryhmäsi lukitaan huoneeseen ja teillä on 60 minuuttia aikaa päästä ulos ratkaisemalla erilaisia pulmia ja mysteerejä. Pakopeli on elämys, johon ei voi valmistautua, vaan se täytyy kokea. Pelissä eteneminen vaatii valppautta, loogista päättelykykyä ja yhteistyötä. Pakohuone, pakohuonepeli, room escape, mysteerihuone, escape room. Tätä voi kutsua millä tahansa näistä nimistä.

Megazone

Hauska, futuristinen ja supersuosittu sisällä pelattava laserpeli, joka sopii ikään ja kuntoon katsomatta kaikille seikkailunhaluisille. Pelialueena toimii hämärä, uv-valoin valaistu labyrinttimainen kaupunkitaisteluareena.Yhden pelin pituus on 30 minuuttia, mutta pelejä voi pelata useamman peräkkäin.

Päivälippu Activity Makeriin

Päivälipulla pelaat päivän aikana rajattomasti Megazonea, pelihuoneen pelejä ja kesäisin minigolfia. Voi varata samana päivänä. Päivälippu on tarjolla lauantaisin ja koulujen loma-aikoina.

 

Savonlinnassa aktiiviset vieraat majoittaa Original Sokos Hotel Seurahuone

Majoitusvarauksen yhteydessä Sokos Hotels.fi:n sivulla voit lisäpalveluina varata Activity Makerin tuotteista Megazonen, Päivälipun Activity Makerille, Opastetun Melontaretken ja Pyöräretken kaupungin ympäri.

Seurahuoneella saunan lämmössä rentoudut mukavasti ja kaupungin parhaat pizzat tarjoilee Seurahuoneen katutason viihtyisä italialainen ruokaravintola Perlina di Castello

Majoitusvarauksen yhteydessä Sokos Hotels.fi:n sivulla voit lisäpalveluina varata Activity Makerin tuotteista Megazonen, Opastetun Melontaretken ja Pyöräretken kaupungin ympäri.  Activity Makerin päiväliput myynnissä hotellin vastaanotossa.

Tervetulloo viihtymään säällä kuin säällä Savonlinnaan ja Original Sokos Hotel Seurahuoneelle!